Χριστουγεννιάτικο γλέντι για τους ηλικιωμένους σεισμοπαθείς της Βρίσας παρουσία του Δημάρχου Λέσβου

Χριστουγεννιάτικο γλέντι


Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής  Μέριμνας Αναστασία Αντωνέλλη επισκέφθηκαν τα Βατερά και παραβρέθηκαν , στο Χριστουγεννιάτικο γλέντι για τους ηλικιωμένους σεισμοπαθείς της Βρίσας, που έγινε σε Κέντρο των Βατερών, με δαπάνη του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασία και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου.

Η Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν 170 άνθρωποι, διοργανώθηκε από την Τοπική Κοινότητα Βρίσας σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», προκειμένου να ξανανταμώσουν οι ηλικιωμένοι της Βρίσας, οι οποίοι βρέθηκαν να κατοικούν μακριά απ το χωριό τους λόγω του  σεισμού.

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος  αφού συνεχάρησαν τον Πρόεδρο κ. Στρατή Παράκοιλα, για την πρωτοβουλία αυτή, ευχήθηκαν σε όλους Χρόνια Πολλά, υγεία και δύναμη, λέγοντας ότι και με αυτήν την συμβολική κίνηση της διοργάνωσης της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, από το Τοπικό Συμβούλιο και τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λέσβου, η Δημοτική Αρχή δηλώνει πως δεν ξεχνά τους σεισμοπαθείς της Βρίσας.


Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, προσφέροντας μια νότα χαράς και γιορτής στους σεισμοπαθείς της τρίτης ηλικίας κατοίκους της Βρίσας.