Απίστευτο περιστατικό: Έκλεψαν ελαιόδιχτα με αυτοκίνητο του Δήμου Λέσβου

Αυτοκίνητο του δήμου Λέσβου εμπλέκεται σε μια κλοπή που σημειώθηκε σε αγροτική αποθήκη στην περιοχή της Αγιάσου Λέσβου.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε στην αστυνομία Αγιάσου για ένα αυτοκίνητο του δήμου με δύο επιβαίνοντες που κατευθύνθηκε σε αγροτική περιοχή της Αγιάσου και αφαίρεσε ελαιόδιχτα . 

Η αστυνομία έδρασε άμεσα, εντόπισε το αυτοκίνητο στην περιοχή Αγίου Δημητρίου και σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες επέστρεψαν τα κλεμμένα στην ιδιοκτήτρια η οποία δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε μήνυση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  το αγροτικό αυτοκίνητο ανήκει στην δημοτική ενότητα Μανταμάδου και εξετάζεται πως βρέθηκε στα χέρια των δραστών οι οποίοι δεν είναι υπάλληλοι του δήμου αλλά ο ένας εργάστηκε παλαιότερα με σύμβαση για ένα δίμηνο στο δήμο Λέσβου και πιθανόν γνώριζε που φυλάσσονταν το κλειδί του αυτοκινήτου. 




Η έρευνα συνεχίζεται και με την ολοκλήρωσή της,  δικογραφία θα συντάξει η αστυνομία. Μήνυση θα υποβάλει ο δήμος Λέσβου όπως είπε στην ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ ο αντιδήμαρχος Μανταμάδου Στέφανος Αποστόλου. Πριν από ενάμιση μήνα άγνωστοι είχαν σπάσει την πόρτα του δημοτικού καταστήματος στον Μανταμάδο ψάχνοντας για χρήματα  αφού είχαν αφαιρέσει ένα παλιό μικρό χρηματοκιβώτιο που όμως ήταν εδώ και χρόνια άδειο , αλλά και ένα τραπέζι του δημοτικού εισπράκτορα που περιείχε ελάχιστα χρήματα. Από την διάρρηξη τότε , οι δράστες είχαν αφήσει τα αποτυπώματά τους και σύμφωνα με πληροφορίες  η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον έναν, που πιθανόν να είναι ο ένας από τους δύο που χθες πήραν το δημοτικό αυτοκίνητο.

Πηγη ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ