Betmasters.gr: Γεμάτη Τετάρτη!

Γεμάτο πρόγραμμα την Τετάρτη. Με αρκετά ματς για την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπουντεσλιγκα. Με Λιγκ Καπ Γαλλίας και Κόπα Ιτάλια. 


Το κυρίως πιάτο της εμβόλιμης αγωνιστικής σε Αγγλία και Γερμανία είναι την Τετάρτη. Εκεί όπου θα έχουμε πάνω από πέντε αγώνες για κάθε πρωτάθλημα. "Κερασάκι στην τούρτα" θα είναι τα κύπελλα σε Γαλλία και Ιταλία. 

Μάλλον χρειάζεται να δεις τι γίνεται με τις Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος στην Ελλάδα.

Ας αρχίσουμε την περιήγησή μας από την Πρέμιερ Λιγκ. Ένα μακροσκελές πρόγραμμα επτά αγώνων θα έχει η Τετάρτη. Παίζουν οι πέντε από τους Big-6 οπότε μόνο αυτό αρκεί για να πειστούμε πως η μέρα θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Η πρωτοπόρος και -πλέον- ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα, Μάντσεστερ Σίτι, ταξιδεύει στην Ουαλία να παίξει με τη Σουόνσι. Θεωρητικά εύκολο ματς, η Σουόνσι δεν πείθει κανέναν αυτή τη στιγμή. Θεωρητικά όμως. Το πιο ενδιαφέρον ματς, το έχει η Άρσεναλ. Λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ. Μια Γουέστ Χαμ που έρχεται από νίκη σ' ένα άλλο λονδρέζικο ντέρμπι, αυτό με την Τσέλσι, άρα η ψυχολογία της θα είναι στα ύψη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν κατάφερε να βάλει "φωτιά" στο πρωτάθλημα και πλέον πρέπει να συμβιβαστεί με την δεύτερη θέση. Έως ότου δηλαδή, η Σίτι να δώσει δικαιώματα να την αμφισβητήσουν. Η ομάδα του Μουρίνιο υποδέχεται την Μπόρνμουθ και θέλει να κάνει το καθήκον της.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κερδίσει στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ (1-1 με την Έβερτον) και τώρα υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ. Μια Γουέστ Μπρομ που δεν κερδίζει ούτε με αίτηση πάντως, παρά την αλλαγή προπονητή. Η Τότεναμ, φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Μπράιτον.

 Έρχεται από εύκολη νίκη με την Στόουκ (5-1), η οποία σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα την έφερε πιο κοντά στις πρώτες θέσεις (κανείς από τις θέσεις 2-5 δεν κέρδισε). Τέλος, η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Λέστερ που έρχεται από μεγάλο διπλό στο Νιουκαστλ, ενώ η ομάδα του Ράφαελ Μπενίτεθ φιλοξενεί την ανεβασμένη Έβερτον, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. 

Στην Μπουντεσλίγκα, έχουμε πέντε παιχνίδια. Η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου, υποδέχεται την παραπαίουσα Κολωνία κι ευελπιστεί σε μια εύκολη νίκη. Ωραίο ματς αναμένεται στο Λεβερκούζεν, όπου η Μπάγερ φιλοξενεί τη Βέρντερ. Από σπουδαίο διπλό στο Ντόρτμουντ έρχεται η Βέρντερ. Η Σάλκε με τον "αέρα" της τετράδας φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ. Η Χέρτα Βερολίνου υποδέχεται στο "κάστρο" της το Αννόβερο. Τέλος, πολύ ενδιαφέρον ματς θα έχουμε στο Σινσχάιμ, όπου η Χοφενχάιμ του Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα υποδεχτεί τη Στουτγάρδη.

Στη Γαλλία έχουμε Λιγκ Καπ και πάλι. Περισσότερα ματς αυτή τη φορά. Πέντε στον αριθμό. Η Παρί πάει στην έδρα που έχασε το αήττητο πριν λίγες μέρες. Την έδρα του Στρασβούργου. "Μυρίζει" εκδίκηση εδώ; Ίσως. Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι το Ρεν - Μαρσέιγ. Ανεβασμένες και οι δυο, είναι κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, που είναι και ο στόχος τους. Θα δούμε ροτέισον από κάποιον; Πιθανότατα. Αυτό δεν αλλάζει πολλά. Εξίσου ενδιαφέρον, είναι το Μονπελιέ - Λυών. Πολύ "die hard" ομάδα η Μονπελιέ του Ντερ Ζακαριάν, εκπληκτική επιθετικά η Λυών του Ζενεζιό. Πολύ "ροκ" ζευγάρι μοιάζει το Λιλ - Νις. Θέλουν μια διάκριση και οι δυο φέτος, αφού στο πρωτάθλημα μοιάζει να μην έχουν ελπίδα για κάτι. Τέλος, η Αμιάν φιλοξενεί την Τουρ στο λιγότερο "τουριστικό" παιχνίδι της ημέρας.

Στην Ιταλία, έχουμε δυο αγώνες για το Κόπα Ιτάλια. Η Φιορεντίνα, υποδέχεται τη Σαμπντόρια. Ωραίο ματς. Δυο ομάδες με ικανούς ποδοσφαιριστές, που θα παλέψουν για την "κυπελλική" διάκριση φέτος. Στο άλλο ματς, η Μίλαν φιλοξενεί τη Βερόνα. Θεωρητικά η ομάδα του Γκατούζο είναι "βαρβάτο" φαβορί. Αλλά η φετινή Μίλαν μοιάζει "καταραμένη".
Πολλά τα ματς, μεγαλο το ενδιαφέρον!