Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία; Μπες στην Ask2Go και δεν θα χάσεις….

Με την Ask2Go μπορείτε να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις για οπουδήποτε! Η Ask2Go επίσης έχει εξασφαλίσει για σένα τις καλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία όλου του κόσμου.


Πραγματοποιήστε αναζήτηση και κάντε κράτηση δωρεάν σε εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες και για χιλιάδες προορισμούς παγκοσμίως.

Η χρήση της Ask2Go είναι τόσο εύκολη και τόσο γρήγορη!

Και, πάνω από όλα, είναι δωρεάν! Συγκρίνετε πτήσεις χαμηλού κόστους οπουδήποτε στον κόσμο και, στη συνέχεια, κάντε κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Αν δεν υπάρχουν περιορισμοί στις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τις ημέρες με τις καλύτερες προσφορές για το μήνα που επιθυμείτε να ταξιδέψετε.

Αν, πάλι, λατρεύετε την περιπέτεια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση με την Ask2Go επιλέγοντας απλώς το αεροδρόμιο αναχώρησης και οπουδήποτε. Άρα το μόνο που απομένει είναι η επιλογή προορισμού

Έχουμε βοηθήσει εκατομμύρια ταξιδιώτες να πάρουν τη σωστή απόφαση για το κατάλυμά τους και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε και εσάς!

Στην Ask2Go γνωρίζουμε ότι οι ηλεκτρονικές κρατήσεις δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, αλλά πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι. Το να επισκέπτεστε εκατοντάδες ιστότοπους ψάχνοντας χιλιάδες "προσφορές" μπορεί να είναι μια εξουθενωτική και πολύπλοκη διαδικασία. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που θέλετε να ξέρετε είναι ότι το ξενοδοχείο που κλείσατε είναι το σωστό για εσάς και ότι βρήκατε την καλύτερη δυνατή τιμή. Αρπάξαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι για αυτό και έκτοτε δουλεύουμε σκληρά για να σας βρίσκουμε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων.

Η Ask2Go προσφέρει στους ταξιδιώτες μια από τις ευρύτερες επιλογές καταλυμάτων στο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων τόσο ανεξάρτητων ξενοδοχείων όσο και μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, καθώς και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, σε περισσότερες από εκατοντάδες χιλιάδες μονάδες ανά τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει μια αστείρευτη αγορά για τιμές ξενοδοχείων, παροχές και διαθεσιμότητα, και επίσης ειδικεύεται στο να παρέχει στους ταξιδιώτες καταλύματα κατά τη διάρκεια περιόδων χωρίς διαθεσιμότητα.


Η ιστορία της Ask2Go

Η ιστορια της ask2go ξεκιναει απο ενα νεαρο με μεγαλα ονειρα και ανήσυχο πνευμα ο οποιος υδρησε μια startup σε μια χωρα με τεραστια ιστορια και αφθονους τουριστικους πορους ! την ελλαδα φυσικα Με εμπειρια στο online travel και με πτυχιο στα οικονομικα ο Γιωργος Καραβατακης σε ηλικια 25 ετων καταφερε να δημιουργησει ενα συνολο απο 4 startup εταιρειες οι οποιες εχουν αντικειμενο to ecommerce Η ask2go αποτελειτε απο μια ομαδα νεων και πολυ εμπειρων ατομων στο χωρο του τουρισμου .

Το 2016 η ask2go εξαγορασε το diplomattravel ενα ταξιδιωτικο γραφειο 30 χρονων εμπειριας(ξεκινησε τη λειτουργια του το 1987) με ΙΑΤΑ απο τις πρωτες που ειχαν δοθει σε ελληνικες εταιρειες . Αυτο εκανε την εταιρεια μας ακομη πιο δυνατη και εμπειρη και επισης αυξησε κατα πολυ το πελατολογιο του ομιλου μας .

Πλεον ο ομιλος των εταιρειων μας εξυπηρετει ενα μεγαλο κομματι του τουρισμου σε ελλαδα ευρωπη και αμερικη Η μηχανή κρατήσεων που έχουμε δημιουργήσει επεξεργάζεται περισσότερα από 3 εκατομμύρια ταξιδιωτικά αιτήματα το λεπτό, για να μπορούν να λάβουν οι πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο set επιλογών και τιμών για διαδρομές με αεροπλάνο, τρένο ή πλοίο.
Έχοντας συλλέξει ενα τεραστιο συνολο δεδομένων απο καθημερινες κρατησεις, είμαστε στη θέση να τα χρησιμοποιούμε και να τα επεξεργαζόμαστε με μοναδικό σκοπό μας να κάνουμε την εμπειρία της αναζήτησής σας πιο ομαλή και λειτουργική.


Μέσω της πολύγλωσσης καθημερινής εξυπηρέτησης, έχουμε την πεποίθηση ότι γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται, ώστε η επόμενη κράτηση σε εμάς, να αποτελεί μια εξαιρετική εμπειρία για εσάς!