2η συνεχόμενη ήττα- Προβληματισμός στον Διαγόρα | Τριγλια Ραφήνας- Διαγόρας 1-0 (pics, vid)

Ανεβαίνει η Τριγλία, 1-0 τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής


Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών η Τριγλία κι επικράτησε του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής 1-0.

Παίζοντας από την αρχή με πάθος και αποφασιστικότητα οι παίκτες του Θανέλλα δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να μπουν στο παιχνίδι σε καμία στιγμή. Ήταν θέμα χρόνου να βάλει το γκολ η Τριγλία κι από κει και πέρα να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ.

Οι γηπεδούχοι στο α΄μέρος είχαν δοκάρι σε σουτ του Καραγιάννη στο 21΄, ενώ κοντά στο γκολ βρέθηκαν στο 3΄και στο 15΄σε σουτ του Κότσι, στο 35΄σε κεφαλιά του Μακρή. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις αλλά δεν απείλησαν σοβαρά την εστία του Ιωσήπου. Είχαν δύο φάσεις μς τον Παρέλλη και τον Κατσάμπα στο 9΄και στο 16΄αντίστοιχα.

Στην επανάληψη απείλησε δυο φορές η Τριγλία με τον Κότσι , κεφαλιά άουτ στο 48΄και σουτ στο 53΄όπου έδιωξε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 58΄ο Κατσαβριάς εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απόκρουση του Ζερμένο και έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0. Είχε προηγηθεί δυνατό σουτ του Κότσι.

Στο 66΄τέλος ο Κατσαβριάς σε καλή θέση έπιασε το σουτ αλλά έδιωξε ο Ζερμένο. Από κει και πέρα οι του Διαγόρα θέλησαν να βγουν μπροστά και να πιέσουν τους κιτρινόμαυρους για την ισοφάριση, όμως όλες τις φορές η άμυνα των γηπεδούχων αντέδρασε σωστά.

Ήταν μια δίκαιη νίκη για τους ραφηνιώτες που έφτασαν τους 10 βαθμούς και πλέον βλέπουν με άλλο μάτι τη συνέχεια. Αντίθετα ο Διαγόρας θα πρέπει γρήγορα να ανασυνταχθεί για την Τρίτη έχει τον εξ αναβολής αγώνα στο Άργος με τον Παναργειακό.

Με παράπονα από τους φιλοξενούμενους η διαιτησία του κ. Κατόπη (Σάμου). Στο γκολ της Τριγλίας υποστηρίζουν ότι είναι οφσάιτ ο σκόρερ.

Τριγλία (Φ. Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Τσακίρης, Καραγιάννης, Κότσι (95΄Αρβανιτίδης), Κατσάβριας (90΄Ζαφειρόπουλος), Αμπτουραχμάνι (85΄Μητσόπουλος), Ντάφλας, Εγκλαντίν.

Διαγόρας (Χρ. Πελέκης): Ζερμένο, Τοπάλι (63΄Μαλακός), Κρασουδάκης (29΄λόγω τραυματισμού Στάτης), Ρέτσος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τσομπανέλλης, Β. Παρέλλης (67΄Τζόρνταν), Μιχαλάκης (74΄Σεφουλάϊ), Κατσάμπας.

Δείτε σε βίντεο τι δήλωσαν στην κάμερα του iRafina.gr, μετά το τέλος του αγώνα της Τριγλίας Ραφήνας με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με 1-0, οι προπονητές των ομάδων.

Για τους φιλοξενούμενους μίλησε ο Χρήστος Πελέκης , ενώ για τους γηπεδούχους ο Φώτης Θανέλλας.

Δείτε το βίντεο:



7ος όμιλος – 10η αγωνιστική

Τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται την Κυριακή στον 7ο όμιλο, με σημαντικότερη εκείνη του πρωτοπόρου Αήττητου Σπάτων, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ερμή Κιβερίου. Η ομάδα της Αττικής θέλει τη νίκη, προκειμένου να διευρύνει τη διαφορά από τον δεύτερο ΑΟ Χαλκίς, που έχει το ρεπό του αυτή την αγωνιστική.

Σέντρα στα παιχνίδια στις 15:00.

16/12 Ταμυναϊκός-Παναργειακός 0-1
16/12 Τρίγλια Ραφήνας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-0
Ερμής Κιβερίου - Αήττητος Σπάτων
ΑΕ Ερμιονίδας - Θύελλα Ραφήνας
Αιολικός - Πανθηραϊκός ΑΟ