Κυριακή 17/12: Επικίνδυνες αποστολές για τους πρωτοπόρους της Α΄ΕΠΣ Λεσβου για την 14η αγωνιστική

Επικίνδυνες αποστολές περιμένουν τους πρωτοπόρους της Α’ Τοπικής αυτή την αγωνιστική, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου που θα διεξαχθεί την Κυριακή.


Ο Όλυμπος θα πάει στα Παράκοιλα να παίξει με τον Ανδρονικά που πάντα δυσκολεύει τους αντιπάλους του έχοντας ως όπλο και το ξερό γήπεδο.

Την ίδια ώρα ο Αίγειρος στο ντεμπούτο του Κουτρομπίλα στον πάγκο,  θα πάει σε ένα δύσκολο από κάθε άποψη γήπεδο, στην Μήθυμνα, με τον Αρίωνα να θέλει να κάνει την έκπληξη.

Λίγο πιο εύκολα,  θεωρητικά πάντα, μοιάζουν τα πράγματα για τον Ατρόμητο ο οποίος φιλοξενείται από τον Οδυσσέα Ελύτη, που όμως καίγεται για βαθμούς. Στο Πλωμάρι ο Αιγέας θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση στο γειτονικό ντέρμπι και δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή, ενώ δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα ο Αετός φιλοξενώντας τον Αλκιβιάδη. Στην μάχη της ουράς πολύ σημαντικό και αμφίρροπο είναι το ματς του Μεσοτόπου με τον Πολιχνίτο στην Αγ. Παρασκευή, ενώ μονόδρομος είναι η νίκη για τον Κεραυνό που θα υποδεχτεί τον Αχιλλέα.

Α’ Τοπική

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Ανδρονικάς –Όλυμπος
Οδυσσέας Ελύτης – Ατρόμητος
Αιγέας – Αναγέννηση
Μεσότοπος – Πολιχνίτος
Αετός – Αλκιβιάδης
Αρίων Μ. – Αίγειρος
Κεραυνός – Αχιλλέας


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ