Γενική συνέλευση στο Σωματείο Οικοδόμων Λέσβου- Απεργιακή συγκέντρωση στις 14/12

Γενική συνέλευση στο Σωματείο Οικοδόμων Λέσβου


Συνάδελφε εργαζόμενε – άνεργε  στο χώρο της οικοδομής & των κατασκευών

Το πολυαναμενόμενο κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης θα επιφέρει νέα πιο βάρβαρα μέτρα για τους εργαζόμενους. Μέτρα που στο επίκεντρο τους θα είναι νέα χτυπήματα στα εργασιακά, νέες μειώσεις σε συντάξεις και κοινωνικές παροχές, την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα «κόκκινα» δάνεια στις τράπεζες.

 Η νέα επίθεση που εξαπολύει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η Ε.Ε. πάει χέρι – χέρι με την ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού απέναντι στις εργατικές – λαϊκές κινητοποιήσεις. Ετοιμάζει νέο πλήγμα στην οργάνωση των εργατικών αγώνων με το χτύπημα στην απεργία και στη συνδικαλιστική δράση.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!

Βάζουμε στην πρώτη γραμμή τα δικά μας συμφέροντα. Κάνουμε στην άκρη τις συμβιβασμένες και ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, των μονοπωλίων.

ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η λύση βρίσκεται μόνο στους ταξικούς αγώνες, στις διεκδικήσεις, στην αλληλεγγύη, στην σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα με το κεφάλαιο και την μεγαλοεργοδοσία.

Η ελπίδα βρίσκεται στην καλύτερη οργάνωση, που θα επιτευχτεί με δυνάμωμα και μαζικοποίηση του συνδικάτου μας, του εργατικού ταξικού κινήματος μας. 

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ
ΕΝΙΣΧΥΣΕ - ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ
ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ & ΔΑΒΑΚΗ)


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚ΄ΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ