Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου η προσυνεδριακή ημερίδα στην Μυτιλήνη από την ΟΝΝΕΔ στο πλαίσιο του 11ου Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της Ν.Δ

Στο πλαίσιο του επερχόμενου 11ου Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ Λέσβου διοργάνωσε προσυνεδριακή ημερίδα


Στο πλαίσιο του επερχόμενου 11ου Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ Λέσβου διοργάνωσε προσυνεδριακή ημερίδα στις 6/12/2017 με ομιλητές το Χαράλαμπο Αθανασίου, βουλευτή ΝΔ Λέσβου, τον Μανούσο Μαραγκουδάκη, Καθηγητή Κοινωνιολογίας και τον Ανδρέα Καρασαρίνη, Γραμματέα ΚΕ ΟΝΝΕΔ.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι θέσεις των Προσυνεδρίων του κόμματος για τα ζητήματα του Μεταναστευτικού, της Ασφάλειας καθώς και τα ζητήματα Παιδείας από τους κυρίους Αθανασίου και Καρασαρίνη, αντίστοιχα. Τέλος ο κ. Μαραγκουδάκης ανέλυσε πως ένα ρεαλιστικά φιλελεύθερο μοντέλο ανάπτυξης μπορεί να δομήσει μια ουσιαστική Κοινωνία των Πολιτών.

Το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα που παράγει πολιτική από κάτω προς τα πάνω. Δυναμώνει το ρόλο και τη φωνή των μελών της. Λειτουργεί με διαφάνεια, αξιολόγηση και λογοδοσία.


Εκ του γραφείου τύπου