Μεγάλες επιτυχίες για Μυτιληνιούς αθλητές στο 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα SANDA

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Μοσχάτο το 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα SANDA, με ελεύθερη είσοδο. Εκπληκτική εμφάνιση της Ελληνικής ομάδας μας όπου κατέκτησε αρκετά μετάλλια! 

Το 1st Mediterranian Sanda έγινε στο Κλειστό γήπεδο της παραλίας στο Μοσχάτο, 2 & 3 Δεκεμβρίου 2017!

Έλαβαν μέρος περισσότεροι από 350 αθλητές, στα εξής αγωνίσματα: Light Sanda, Παραδοσιακά Taolu.

Ανάμεσά τους και η δική μας, η Μυτιληνιά, πρωταθλήτρια sanda , η Ειρηνη Γιακαλη, όπου κατέκτησε την 1η Θέση στην κατηγορία Χουνγκ Γκουν και την 2η στην κατηγορία Χουνγκ Γκαρ .!


Από την Μυτιλήνη είχαμε κι άλλες επιτυχίες όπως  ο Γιώργος Κλαβας που πήρε 2 χρυσά η Χριστίνα Βατζακα η οποία πήρε ένα χρυσό και ένα χάλκινο ο Αργύρης Κασσος ο πήρε ένα αργυρό αλλά και ο Νησιωτης Νίκος και ο Λουκάς.

η Ειρήνη Γιακαλη 
Οι αγώνες αυτοί πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IWUF και αποσκοπούν στην ανάπτυξη του Γου Σου Κουνγκ Φου στις χώρες της Μεσογείου.

Τη 2η μέρα των Μεσογειακών Αγώνων Sanda είχαμε την επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κ. Πολλακη ο οποίος παρακολούθησε αρκετούς συναρπαστικούς αγώνες. Επίσης στους συναρπαστικούς αγώνες και στις απονομές βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου , ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Φελλας και ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Αγγελόπουλος!