Εκσυγχρονίζονται περισσότερο τα Αστικά ΚΤΕΛ Μυτιλήνης-Νέο λεωφορείο στον στόλο τους (pics)

Σε τροχιά εκσυγχρονισμού μπαίνουν τα Aστικά ΚΤΕΛ, με πρόθεση να προσαρμοστούν στις σύγχρονες ανάγκες, παρέχοντας ευέλικτες συγκοινωνίες και εξυπηρετώντας περισσότερο επιβατικό κοινό.


Με ένα επιπλέον λεωφορείο ενισχύεται ο στόλος του Αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης, στην προσπάθεια που κάνει η διοίκησή του, για βελτίωση των υπηρεσιών του και ενίσχυση των γραμμών του.

Το λεωφορείο, ελαφρώς μεταχειρισμένο θα μπει στις γραμμές, από αυτήν την εβδομάδα, κυρίως σε δρομολόγια που χρειάζονται ενίσχυση, όπως είναι εκείνοo της Χρυσομαλλούσας

Το Αστικό ΚΤΕΛ θα επεκτείνει τα δρομολόγιά του σε όλα τα σημεία όπου υπάρχει επιβατική κίνηση, ενώ θα κάνει περισσότερο «πυκνές» συγκοινωνίες προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες.



«Θα βάλουμε περισσότερα δρομολόγια που θα συνδέουν τη Μυτιλήνη με τα χωριά του διευρυμένου δήμου, έτσι ώστε να μπορεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να έχει τη δυνατότητα να μετακινείται προς το κέντρο της πόλης», αναφέρει ο κ. Μολυβιάτης.

Στους άμεσους στόχους του Αστικού ΚΤΕΛ είναι ακόμα να εγκαταστήσει οθόνες τηλεόρασης στα νέα λεωφορεία του, τα οποία θα μεταδίδουν πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, τις διαδρομές αλλά και πληροφορίες για τα αξιοθέατα.