Ποτάμια οι δρόμοι στην Καλλονή (pic)

Η αλήθεια είναι πως εδώ στην Καλλονή, η λέξη "βροχή" μας προξενεί διάφορες αλλεργίες! Για πολλούς και διάφορους λόγους...

Ένας απο αυτούς, αφορά κάτι πολύ απλό και καθημερινό. Το περπάτημα. Την φυσική ανάγκη του ανθρώπου για μετακίνηση σε όλα τα χρόνια της ζωή του.

Αυτό, δεν μπορούμε όμως να το πραγματοποιήσουμε στην Καλλονή κατά τους χειμερινούς μήνες όπου ο καιρός είναι βροχερός. Φυσικά η λέξη "γιατί" απαντάτε απο τον καθένα απο εσάς που διαβάζετε το άρθρο. Όλοι έχετε βιώσει μια εμπειρία όπως την παρακάτω, όπου ο δρόμος είναι αδιαπέραστος απο το νερό!

Αιτία; Ποια άλλη, ο εκπληκτικός μας βιολογικός καθαρισμός ο οποίος μας κατέστρεψε τους δρόμους, μας διέλυσε τα στενά μας, και δημιούργησε ατελείωτα μπαλώματα, θυμίζοντας τους παλιούς καλούς γαιδουρόδρομους της κατοχής.



Όπως θα δείτε παρακάτω, σε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας, ο δρόμος είναι απροσπέραστος σίγουρα για πεζό. Όταν δε περνάει αυτοκίνητο, σηκώνει ενα τεράστιο κύμα και είναι λίγο μετά το νεκροταφείο Καλλονής. Όμως το ωραιότερο ξέρετε ποιο είναι ε; Ότι μαζί με τα βρόχινα τα νερά βγαίνουν και λύματα! Ναι καλά διαβάστε, βγαίνουν απο τα καπάκια του βιολογικού λύματα κάνοντας την κατάσταση ακόμη πιο υπέροχη.

Πηγή kalloninews.gr