Εκλογές στον εμπορικό σύλλογο Μυτιλήνης- Ποιοι εκλέγονται | Πρόεδρος ο Παναγιώτης Παπαρισβας ;

Χτες Τετάρτη 15 Νοεμβρίου του 2017 διεξήχθησαν οι εκλογές του  Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόεδρος αναμένεται να ξανά εκλεγεί με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ ο Παναγιώτης Παπαρισβας΄.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου:

Χτες Τετάρτη , 15 Νοεμβρίου του 2017 διεξήχθησαν οι εκλογές του  Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου για την τριετία  2017 - 2020.

Προηγήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση και ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και στη συνέχεια  ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία  από τις 19:00 έως και τις 21:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.  Οι εκλογές έγιναν παρουσία του δικηγόρου κ Χρήστου Δαγιέλλη ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του Συλλόγου για τη διεξαγωγή των εκλογών ( κάλπες, ψηφοδέλτια κ.τ.λ.).

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα ενώ με τη σειρά των ψήφων που έλαβαν εξελέγησαν οι παρακάτω: Παπαρίσβας Παναγιώτης, Καζάζης Κίμων ,  Μολυβιάτης Ευάγγελος, ο κ Καρίπης Χρήστος με τον κ Μουτζούρη Ιωάννη με ίσες ψήφους, Γονιδέλλη Κων/να, Χατζησάββα Μαρία , Βαμβακίτου Μαρία, και Αράπης Χαράλαμπος.



Ευχαριστούμε την διοίκηση του Επιμελητηρίου  για την παραχώρηση της αίθουσας και τον υπάλληλο του Επιμελητηρίου κ. Ντουνιά Παναγιώτη για συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία.


Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, στηρίζοντας και ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του Συλλόγου.