Χωρίς Γ΄ Εθνική την Κυριακή- Ηρεμία στον Διαγόρα- Ανασύνταξη κα εντατικές προπονήσεις στον Αιολικό

Διακοπή του πρωταθλήματος

Όλα λειτουργούν ρολόι στον Διαγόρα

Όταν μια ομάδα κερδίζει και βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία το κλίμα είναι εξαιρετικό και όλα λειτουργούν ρολόι. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην Αγ. Παρασκευή, με  άπαντες στον Διαγόρα να απολαμβάνουν τις στιγμές. Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία σε όλους στην ομάδα να ξεκουραστούν και να αποσυμφορηθούν, γεμίζοντας μπαταρίες για την συνέχεια που αναμένεται συναρπαστική με δυο παιχνίδια πολύ δύσκολα, στο Άργος και με Αιολικό στην Αγ. Παρασκευή.

Η διοίκηση έκανε πληρωμές αυτές τις ημέρες, οι παίκτες το Σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό, ενώ επιστρέφουν ο Ρέτσος από τιμωρία, ο Τσαμπίκος από τραυματισμό, αλλά και ο Κίστα που αναμένεται να μπει μετά το Άργος σε κανονικούς ρυθμούς.



Ανασύνταξη και ηρεμία στον Αιολικό

Στο καλύτερο χρονικά σημείο έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος στον Αιολικό, καθώς η ήττα από την Τριγλία και η εμφάνιση της ομάδας προκάλεσαν έντονο προβληματισμό. Η ηρεμία είναι το ζητούμενο αυτή την στιγμή στον Αιολικό, ο οποίος δεν μπορεί να αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ως εκ τούτου θα πρέπει να πορευτεί με τα σημερινά δεδομένα. Ο Κώστας Ψυρρόπουλος προσπαθεί να συνεφέρει αγωνιστικά την ομάδα, έχοντας ρίξει το βάρος και στην ψυχολογία, ενώ την Δευτέρα οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά  ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα το πρόβλημα που έχει η ομάδα σε θέματα φυσικής κατάστασης.


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ