Δήμος Λέσβου «Τα μέλη του «Αδέσμευτου συνδυασμού» είναι αυτά που πρέπει να απολογηθούν στο Λεσβιακό λαό»

Απάντηση στην ανακοίνωση του «Αδέσμευτου Συνδυασμού για τη Λέσβο»


Η παράταξη του «Αδέσμευτου Συνδυασμού» και τα μέλη της συνεχίζουν κατά την πάγια τακτική τους την μικροπολιτική και την αντιπολίτευση του καφενείου, μιλώντας για ακροβατικά και κωλοτούμπες.  Στον ξύλινο πολιτικά ανεύθυνο και πάνω από όλα γεμάτο ψέματα λόγο της συγκεκριμένης παράταξης δεν θα μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε. Τους αφήνουμε στην κρίση του Λεσβιακού λαού.

Τα μέλη του «Αδέσμευτου συνδυασμού» είναι αυτά που πρέπει να απολογηθούν στο Λεσβιακό λαό γιατί όλο αυτό το διάστημα αποφεύγουν συστηματικά να αναλάβουν οποιαδήποτε ευθύνη.

Οφείλουν μια απάντηση επιτέλους εάν πέρα από το κόμμα τους τους ενδιαφέρει κι αυτός ο τόπος και αν ναι γιατί αποχωρήσαν από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο όταν εμείς προτείναμε κινητοποιήσεις ώστε να πιέσουμε Κυβέρνηση και Ε.Ε για την αποσυμφόρηση του νησιού ενώ σήμερα στην ανακοίνωσή τους γράφουν ότι θα στηρίξουν κάθε αντίδραση για πραγματική αποσυμφόρηση;

Για όλη αυτή την χωρίς τέλος ανεύθυνη μικροπολιτική, τα μέλη της συγκεκριμένης Δημοτικής παράταξης οφείλουν μια εξήγηση μα πάνω από όλα μια συγγνώμη στους συμπολίτες μας εκτός και αν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι ατομικές κομματικές επιδιώξεις.