Διαγόρας Αγ. Παρασκευής: «Διάφορα καθοδηγούμενα στοιχεία του ποδοσφαιρικού υποκόσμου προσπαθούν να ανακόψουν την εξαιρετική πορεία της ομάδας»

Έκπληκτοι έχουν μείνει εδώ και μερικές ώρες οι φίλαθλοι στο νησί μας, εξ'αιτίας ενός δημοσιεύματος που κυκλοφόρησε απο το VICE.COM

Έκπληκτοι έχουν μείνει εδώ και μερικές ώρες οι φίλαθλοι στο νησί μας, εξ'αιτίας ενός δημοσιεύματος που κυκλοφόρησε απο το VICE.COM φιλοξενώντας τον ποδοσφαιριστή Σέλτον Σπάιρ, ο οποίος κάνει καταγγελίες εις βάρος του Διαγόρα! Η ομάδα της Αγίας Ππαρασκευής ωστόσο αντέδρασε, εκδίδοντας ανακοίνωση η οποία απαντά στον παρολίγον παίκτη της, προστατεύοντας παράλληλα το όνομα της!


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδος της Αγίας Παρασκευής:

Ο θυμόσοφος λαός στην Ελλάδα, για κάτι τέτοιες φαντασιόπληκτες ιστορίες, αναφέρεται στα παραμύθια της Χαλιμάς. Στη Βρετανία αντίστοιχα, χώρα καταγωγής του Σέλτον Σπάϊρ, μιλάνε για τη Σεχραζάντ. Δυστυχώς για εκείνον, το παραμύθι που από το πρωί εμπλέκει το σύλλογό μας σε διάφορα σενάρια χολιγουντιανής ταινίας, απλώς δεν έχει δράκο, όπως πολλοί επιζητούν.

O επίσημος Διαγόρας επισημαίνει ρητά πως όσα αναφέρει σε συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής Σέλτον Σπάϊρ και αναπαράγονται τις τελευταίες ώρες από διάφορα Μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο, είναι παντελώς ανακριβή και αναληθή. Στόχος, ως φαίνεται, είναι να πληγεί και να ανακοπεί η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, από διάφορα καθοδηγούμενα στοιχεία του ποδοσφαιρικό υποκόσμου.



Η ιστορία είναι μία και είναι αδιαπραγμάτευτη. O εν λόγω ποδοσφαιριστής πέρασε από την ομάδα μας τον Αύγουστο, δοκιμάστηκε και απορρίφθηκε. Δεν έγινε ποτέ επίσημο δελτίο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καμία απολύτως μεταγραφή και δεν προσχώρησε ποτέ καμία συμφωνία με τη διοίκηση του Διαγόρα. Όπως ήρθε στη Λέσβο ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, έτσι και έφυγε. Περπατώντας. Οι λόγοι της μη συνεργασίας μας είναι καθαρά ποδοσφαιρικοί και αγωνιστικοί. Για τα υπόλοιπα που «καταγγέλλονται» από τον ίδιο, όπως και για κάθε συνέχεια αυτής της βρετανο-ολλανδικής φαρσοκωμωδίας, αρμόδια να αποφανθεί είναι πλέον η δικαιοσύνη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επιχειρήσει, έστω, να προκαλέσει κακό στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Για το λόγο αυτό, επιφυλασσόμαστε πλέον για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

ΥΓ1: Είναι πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε με φαντασιόπληκτους.

ΥΓ2: Έχουμε μπροστά μας έναν κρίσιμο αγώνα την Κυριακή και όλη μας η προσοχή στρέφεται σε αυτόν.


ΥΓ3: Κάτω τα χέρια από τον Διαγόρα.