Βραβεύσεις της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης- Νέα σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου

Μια νέα σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, στο διαγωνισμό Famous Brands 2017


Μια νέα σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, στο διαγωνισμό Famous Brands 2017, όπου απέσπασε το 1ο βραβείο ως το ούζο με την Καλύτερη Φήμη για το 2017 ξεχωρίζοντας για άλλη μια φορά. Η κατάταξη προέκυψε, όπως και κάθε χρόνο, από ανεξάρτητη έρευνα με αυθόρμητες απαντήσεις κοινού, επιβεβαιώνοντας ότι το Ούζο Πλωμαρίου κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Ελλήνων καταναλωτών.

Η νέα αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των βραβεύσεων. Διεθνείς και εγχώριες απονομές υπογραμμίζουν την εξαιρετική ποιότητα του ελληνικού αυτού αποστάγματος. Ανάμεσά τους και το διπλό χρυσό στο Διεθνή Διαγωνισμό Αποσταγμάτων World Spirits Award 2015. Το Ούζο Πλωμαρίου, στενά συνδεδεμένο με την ελληνική κουλτούρα, κερδίζει τον σεβασμό και τον θαυμασμό, αποδεικνύοντας ότι το ελληνικό απόσταγμα μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε διεθνούς φήμης αποστάγματα και να διακριθεί. Μοναδική και πολύτιμη, η μυστική συνταγή του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου πορεύεται στους αιώνες δυναμικά.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει να υπερηφανεύεται και για την πλατινένια διάκριση στο διαγωνισμό των Αιωνόβιων Brands αποσπώντας το μεγάλο βραβείο της επιτροπής, η οποία αναγνώρισε τα 120 και πλέον έτη ιστορίας του στην ελληνική αγορά.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποστάζεται καθημερινά στους μικρούς χειροποίητους χάλκινους άμβυκες. Φτιαγμένο με γνώση και φροντίδα για να ταξιδεύει την Ελλάδα στον κόσμο, μυεί στην ιεροτελεστία της απόσταξης μέσα από τον ‘Κόσμο του Ούζου’ και μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης. Πρόσφατα μάλιστα, το μουσείο Ούζου της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, βραβεύτηκε από το TripΑdvisor με Πιστοποιητικό Διάκρισης για το 2017 για τις σταθερά εξαιρετικές κριτικές που λαμβάνει από τους επισκέπτες στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι από το Πλωμάρι, ταξιδεύει την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και κατακτά σημαντικές διακρίσεις.