Δείτε ποια καταστήματα θα κάνουν ακραίες εκπτώσεις την Black Friday 2017- Αγορές και από τα online καταστήματα

Δείτε αναλυτικά ποια καταστήματα θα κάνουν ακραίες εκπτώσεις την Black Friday 2017 δηλαδή τη Μαύρη Παρασκευή.


Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο ποια καταστήματα θα συμμετέχουν στο Black Friday 2017 που θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου αλλά υπάρχουν οι συνήθεις….ύποπτοι!

Public
Media Markt
Γερμανός
Porcelana
JYSK
McArthur Glen
Smart Park
Oysho
Prince Oliver
RiverWest
Athens Metro Mall
Πλαίσιο
GAP
Koolfly.gr
Intersport



Η Media Markt (mediamarkt.gr) είναι η Νο 1 εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, με περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στις διεθνείς αγορές. Τα 12 φυσικά καταστήματά της σε στρατηγικά σημεία της Ελλάδας, καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα, που διαθέτει, προσφέρουν στους καταναλωτές άπειρες επιλογές στις πιο προσιτές τιμές.

«Με τιμές που … τα βάφουν μαύρα», η Media Markt δίνει το σύνθημα και φέρνει την Μαύρη Παρασκευή στη χώρα μας. Μείνε συντονισμένος, γιατί έρχονται εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές σε όλα τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη.

Το Public (public.gr), το μεγαλύτερο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 53 υποκαταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαθέτει ευρύ κατάλογο προϊόντων και επιλογών σχετικά με μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.



Πέρυσι, έφερε, ως πρωτοπόρος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της οποίας το καταναλωτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει προσφορές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και εκπτώσεις που έφτασαν μέχρι 80%! Η αγοραστική κίνηση αναθερμάνθηκε και το χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη των καταναλωτών.

Το Πλαίσιο (plaisio.gr) είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου στην Ελλάδα. Συνδυάζει ποιότητα και τιμή σε όλα τα προσφερόμενα είδη, εξοπλίζει, αναβαθμίζει και δίνει λύσεις για κάθε επιθυμία.

To 2017 και το σύνθημα είναι: «Black Friday is coming … να είσαι σε φόρμα!».


Ετοιμάσου, γιατί αυτή τη χρονιά το Πλαίσιο έρχεται με ακόμα καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις «φωτιά» που θα σε εκπλήξουν! Επωφελήσου από τις ειδικές τιμές σε όλα μας τα είδη μέσα από μία τεράστια ποικιλία προϊόντων. Προϊόντα τεχνολογίας, εικόνας και ήχου (υπολογιστές, laptops, tablets, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις και home cinema), φωτογραφικές μηχανές, games, έπιπλα γραφείου, σχολικά είδη, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας. Επισκέψου ένα από τα καταστήματά μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα τα βρεις σε ασύγκριτες τιμές, ανακάλυψε εκατοντάδες είδη και κάνε τις πιο οικονομικές αγορές τη σωστή στιγμή.