Betmasters.gr:Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Αισίως φτάσαμε στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ. Αυτή αναμένεται να είναι και η τελευταία ενδιαφέρουσα, αφού την 6η αρκετές ομάδες θα κάνουν "αγγαρεία". 


Μετά από την διακοπή των 20 ημερών, επιστρέφει την Τρίτη το Τσάμπιονς Λιγκ. Φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική κι έτσι αρκετά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και βαθμολογικά, αφού όπως είχαμε πει, την τέταρτη αγωνιστική έγινε ένα "γερό ξεσκαρτάρισμα" στις εκκρεμότητες. 

Για δες λίγο ποιες είναι όλες οι Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος στην Ελλάδα!

Επιστροφή Τσάμπιονς Λιγκ λοιπόν. Αγώνες έχουν οι όμιλοι 5-8 (όχι το "ταμπλό" του Ολυμπιακού). Τώρα είναι η ώρα που πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Ας αρχίσουμε λίγο με τον τελευταίο όμιλο. Τον όγδοο. Εκεί που η Τότεναμ έκανε το καθοριστικό βήμα στο 3-1 επί της Ρεάλ και τώρα απλά καλείται να πάει στο Ντόρτμουντ και να μη χάσει. Βέβαια αν κερδίσει τελευταία αγωνιστική τον ΑΠΟΕΛ στο Λονδίνο είναι σίγουρα πρώτη, αλλά ο Ποκετίνο όλο και κάποιο στόχο θα θέσει στους παίκτες του. Στην Ντόρτμουντ ξέρουν ότι τα έκαναν "μαντάρα" και τώρα χρειάζονται ένα μεγάλο θαύμα στο άλλο ματς του ομίλου. Εκεί όπου ο μαχητικός ΑΠΟΕΛ παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να κάνει το "θαύμα" για να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Εκεί όπου η Ρεάλ θέλει να κερδίσει για να είναι σίγουρα δεύτερη. Ωραίο ματς.

Ωραία πράγματα έχουμε και στον πέμπτο όμιλο. Εκεί όπου η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ πάει στη Σεβίλλη να παίξει την πρόκριση. Οι "κόκκινοι" μπορεί να έχουν τεράστια ευρωπαϊκή παράδοση, όμως τελευταία έχουν πάρει αρκετές "απουσίες". Κι αυτό είναι αρκετό για να κάνει τη Σεβίλλη να "κοιτάει στα μάτια" τη Λίβερπουλ των πέντε τροπαίων. Δεδομένου δε, ότι στο άλλο ματς του ομίλου η Σπάρτακ λογικά θα κερδίσει εύκολα-δύσκολα τη Μάριμπορ και θα φτάσει τους 8 πόντους, καταλαβαίνουν ότι όποιος χάσει στο ματς θα έχει μπλέξει. 

Στον έβδομο όμιλο, θα έχουμε ακόμα μια αγωνιστική για γερά νεύρα. Εκεί όπου το ένα ματς γίνεται στις 19:00 (Το Μπεσίκτας - Πόρτο, όπως και το Σπάρτακ - Μάριμπορ) και το άλλο στην κλασική ώρα (21:45). Η Μπεσίκτας δεν κέρδισε τη Μονακό κι έτσι η "στέψη" της για την πρώτη θέση του ομίλου πήρε παράταση. Τώρα θα υποδεχτεί την δεύτερη του ομίλου. Με τουλάχιστον μια ισοπαλία είναι πρώτη. Η Πόρτο δε θέλει επουδενί να χάσει, αφού έχει ένα προβάδισμα για την πρόκριση. Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα στην Πόλη, η Μονακό θα υποδεχτεί τη Λειψία. Η Μονακό που δεν τα έχει πάει καλά ως τώρα, αλλά με μια νίκη -σε συνδυασμό με ήττα των Πορτογάλων- θα βρεθεί και πάλι στο "παιχνίδι" της πρόκρισης. Αν οι Γερμανοί κερδίσουν -ή έστω δε χάσουν- τότε θα είναι με το 1.5 πόδι στο Γιουρόπα Λιγκ και θα κοιτούν τι κάνουν οι Πορτογάλοι. 

Τέλος, στον έκτο όμιλο υπάρχει η παντοκρατορία της Σίτι και οι άλλοι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέρασε κι από την Ιταλία (2-4 τη Νάπολι) και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρωτιά. Τώρα θα υποδεχτεί την ουραγό Φέγενορντ και ήδη άρχισαν οι "εικασίες" για το πόσα θα βάλουν ο Ζέσους, ο Αγκουέρο, ο Ντε Μπρόινε και τ΄άλλα παιδιά. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Νάπολι θα παίξει τα "ρέστα της" απέναντι στη Σαχτάρ. Δε θέλει απλά νίκη. Θέλει νίκη και με καλό σκορ. Τουτέστιν σίγουρα 2-0 και πάνω. Μόνο έτσι έχει ελπίδες να φτάσει τους 9 πόντους και να περάσει στην ισοβαθμία τη Σαχτάρ. Οι Ουκρανοί θα πάνε να μη χάσουν καθόλου στην Ιταλία και ξεμπέρδεψαν.

Επιστροφή στ' "αστέρια" λοιπόν με σεντόνι και ύμνο!