Παραλίγο τραγωδία από καραμπόλα τριών Ι.Χ στο 6ο χλμ του Εθνικού Οδικού Δικτύου Μυτιλήνης – Καλλονής (Φώτο, βίντεο)

Από θαύμα σώθηκαν τρεις οδηγοί και μία συνεπιβάτης σε  τριπλή φοβερή σύγκρουση τριών Ι.Χ. αυτοκινήτων στο 6ο  χλμ του Εθνικού Οδικού Δικτύου Μυτιλήνης – Καλλονής.

Όπως αναφέρει αποκλειστικά το Lesvosnews.gr του Γ. Συνανη και οι τέσσερις σώθηκαν από θαύμα και σε αυτό συνετέλεσαν οι αερόσακοι των αυτοκινήτων που άνοιξαν.

Μάλιστα οι τρεις από αυτούς είχαν μόνο μικροεκδορές και δεν χρειάστηκε η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα.

Όλα συνέβησαν όταν το ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας AUDI που ερχόταν με κατεύθυνση προς τη Μυτιλήνης, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε σφοδρά με άλλο Ι.Χ. που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.



Στη συνέχεια το ίδιο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα ακόμα αυτοκίνητο που ερχόταν από τη Μυτιλήνη.

Ευτυχώς παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, άνοιξαν έγκαιρα οι αερόσακοι όλων των αυτοκινήτων, οι οποίοι έσωσαν τους τέσσερις επιβαίνοντες από τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο οδηγός του Ι.Χ. AUDI αυτοκινήτου είναι διασώστης του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και με υποδειγματική συμπεριφορά βοήθησε όλους τους τραυματίες, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγος και η κόρη του γνωστού γιατρού Παναγιώτη Παρασκευαϊδη, ο οποίος έφτασε αμέσως στο σημείο του ατυχήματος.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των Αστυνομικών, Πυροσβεστών και των διασωστών που έφτασαν στο σημείο άμεσα.

Αποκλειστικό δημοσίευμα, ΦΩΤΟ, BINTEO LesvosNews.gr