Σε πλαστικά βαρέλια μέσα σε ποιμνιοστάσιο στην Μυτιλήνη έκρυβαν πάνω από 4 κιλά κάνναβη- 5 συλλήψεις αλλοδαπών..με 11.800€ (pics)

Συλλήψεις για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών στη Μυτιλήνη


 Στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και παρακολούθησης, σε αγροτική περιοχή που υπέδειξε ένας εκ των ανωτέρω συλληφθέντων και συγκεκριμένα εντός ποιμνιοστασίου, βρέθηκαν πέντε (05) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων κιλών εξακοσίων τριάντα γραμμαρίων και τριών δεκάτων (4.630,3kg).




Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα, τρία (03) κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των έντεκα χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (€ 11.800,00).

ΦΩΤΟ Λ.Σ