Μετανάστες κλέβουν κινητά, χρήματα και τσάντες από καταστήματα και καφετέριες-3 συλλήψεις για 3 περιστατικά κλοπών

3 συλλήψεις για 3 περιστατικά κλοπών από μετανάστες…

Σύλληψη ενός ατόμου στη Μυτιλήνη, για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, χθες (13-11-2017) μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος, λίγο νωρίτερα, μπήκε σε κατάστημα, ιδιοκτησίας 43χρονης ημεδαπής, στη Μυτιλήνη και αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε η θήκη του τηλεφώνου και κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε, το Σάββατο (11-11-2017), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε σε βάρος 26χρονης ημεδαπής, στη Μυτιλήνη.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 33 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 33χρονος, προ πενθημέρου, μπήκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας της 26χρονης και αφαίρεσε από την κατοχή της ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας -220- ευρώ.

Το τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκε.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.



Σύλληψη ενός ατόμου στη Μυτιλήνη, για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, το Σάββατο (11-11-2017) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός ηλικίας 18 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 18χρονος, το προηγούμενο βράδυ, βρισκόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μυτιλήνη, αφαίρεσε από την κατοχή 33χρονου ημεδαπού ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας   -250- ευρώ.

Το τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε.


Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.