Κυριακή 12/11: Δύσκολο ξεκίνημα για Ψυρρόπουλο | Με Αήττητο Σπάτων ο Αιολικός στον ΤΑΡΛΑ- Ρεπό ο Διαγόρας

Νέο ξεκίνημα απέναντι στο απόλυτο φαβορί για τον τίτλο στον 7ο όμιλο θέλει να κάνει την Κυριακή ο Αιολικός, υποδεχόμενος την ομάδα του Αήττητου Σπάτων στο ντεμπούτο του Κώστα Ψυρρόπουλου στον πάγκο.


Ένα ματς κάτι παραπάνω από σημαντικό, καθώς ο Αιολικός έχει μείνει πολύ πίσω και έχει άμεση ανάγκη βαθμών πλέον πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι. Μάλιστα το γεγονός πως αντίπαλος είναι ο Αήττητος μπορεί να έχει μεγαλύτερη δυσκολία, αλλά μια νίκη θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα και θα κάνει ακόμη μεγαλύτερο γκελ γενικότερα στον όμιλο.



Ο νέος τεχνικός δεν είχε πολλές μέρες για να μάθει την ομάδα, καθώς μόλις την Τρίτη είχε την πρώτη του επαφή με τους παίκτες και δεν μπορεί να αλλάξει πολλά, ωστόσο σίγουρα η έλευσή του θα αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και θα δώσει ψυχολογία σε παίκτες αλλά και σε κόσμο. Αγωνιστικά η επιστροφή Μουδούρογλου είναι ένα γεγονός που ενισχύει μεσοεπιθετικά τον Αιολικό, ενώ από χτες επέστρεψαν στις προπονήσεις και οι Καδής με τον Λαλά που δεν συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της ομάδας το προηγούμενο διάστημα, ενισχύοντας το ρόστερ που είχε αποδυναμωθεί τελευταία.

Η διοίκηση κάνει έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο σημείο που βρίσκεται και να αποτελέσει ξανά τον 12ο παίκτη της.

Γ’ Εθνική

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Αιολικός – Αήττητος Σπάτων
Παναργειακός – Τριγλία
Πανθηραϊκός – Χαλκίδα
Θύελλα Ραφήνας – Ερμής Κιβερίου
Ταμυναϊκός – Ερμιονίδα
Ρεπό Διαγόρας


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. Τσιντωτας