Σάββατο 11/11: Ντέρμπι στην 9η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Λέσβου με τον Αιγέα να υποδέχεται τον Όλυμπο- Όλο το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Το ντέρμπι του Πλωμαρίου ανάμεσα στον Αιγέα και τον Όλυμπο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Α’ Τοπική.

Οι δυο ομάδες προέρχονται από απώλειες, οι μεν γηπεδούχοι χάνοντας από τον Αίγειρο, οι δε φιλοξενούμενοι παραχωρώντας ισοπαλία στον Αετό και δεν έχουν περιθώριο για άλλες απώλειες αν δεν θέλουν να αφήσουν την ομάδα των Μιστεγνών να ξεφύγει στην βαθμολογία.

Την ίδια ώρα ο Αίγειρος θα φιλοξενεί την Αναγέννηση που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από κει και πέρα, πολύ αμφίρροπο ματς είναι αυτό της Μήθυμνας ανάμεσα στον τοπικό Αρίωνα και τον Ατρόμητο, που επίσης δεν θέλει να σκέφτεται για απώλειες βαθμών μετά την γκέλα με τον Ανδρονικά την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Αετός έχει εύκολο θεωρητικά πάντα έργο, φιλοξενώντας τον Αχιλλέα.



Στην Αγ. Παρασκευή ο Μεσότοπος θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Αλκιβιάδη που αναζητά μια εκτός έδρας νίκη, ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Ανδρονικάς που θα υποδεχτεί τον Κεραυνό ο οποίος αν χάσει και πάλι θα ‘χει σοβαρό πρόβλημα, ενώ το φαβορί είναι ο Πολιχνίτος απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη που επίσης «καίγεται» για βαθμούς.

Α’ Τοπική

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Αιγέας – Όλυμπος
Μεσότοπος – Αλκιβιάδης
Αίγειρος – Αναγέννηση
Ανδρονικάς – Κεραυνός
Πολιχνίτος – Οδυσσέας Ελύτης
Αετός – Αχιλλέας
Αρίων Μ. – Ατρόμητος

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. Τσιντωτας