ΚΥΡΙΑΚΗ 05/11: 8η αγωνιστική με αμφίρροπες αναμετρήσεις στην Α΄ΕΠΣ Λέσβου | Δεσπόζουν τα ντέρμπι Αετός-Όλυμπος και Αίγειρος – Αιγέας

Πολύ δύσκολα θα μπορέσει κανείς να κάνει ασφαλή πρόβλεψη, έστω και για ένα παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις χωρίς ξεκάθαρο φαβορί.


Το ματς της ημέρας αναμφίβολα είναι αυτό που θα γίνει στην Θερμή ανάμεσα στον Αίγειρο και τον Αιγέα, δυο ομάδες που διεκδικούν φέτος και πάλι το πρωτάθλημα παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις για την ομάδα του Πλωμαρίου. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες έχοντας τον τίτλο του φαβορί για το πρωτάθλημα, με τους Πλωμαρίτες να θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής.

Την ίδια ώρα στην Αγιάσο ο Όλυμπος θα αντιμετωπίσει τον «πληγωμένο» Αετό ο οποίος προέρχεται από δυο σερί ήττες και έχει χάσει μεγάλο έδαφος για την τετράδα. Η ομάδα του Παπαλόπουλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα και θέλει να μείνει στην πρώτη θέση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι στην μέρα τους μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Λίγο πιο εύκολο έργο έχει ο Ατρόμητος που θα φιλοξενήσει τον Ανδρονικά με την ομάδα των Παρακοίλων πάντως να χρειάζεται προσοχή, ενώ η Αναγέννηση έχει μεν τον πρώτο λόγο απέναντι στον Μεσότοπο στον Παπάδο, αλλά με την ομάδα του Γιακαλή κάθε προγνωστικό είναι παρακινδυνευμένο.

Στην μάχη της παραμονής, ο Κεραυνός θα υποδεχτεί τον Πολιχνίτο, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι μεταξύ δυο καλών ομάδων, ενώ το τελευταίο τους χαρτί παίζουν Αχιλλέας και Οδυσσέας Ελύτης στην Πέτρα, σε ένα ματς ειδικά για τους γηπεδούχους χωρίς αύριο. Τέλος, στο Κάτω Τρίτος ο Αλκιβιάδης θέλει να νικήσει τον Αρίωνα, κάτι όμως που μόνο εύκολο δεν είναι με την ομάδα της Μήθυμνας να αναζητά νίκη ανάκαμψης.

Στην Αγία Παρασκευή το Ατρόμητος Ανεμώτιας – Ανδρονικάς Παρακοίλων

Η Επιτροπή Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων Λέσβου ανακοινώνει τις παρακάτω αλλαγές στα πρωταθλήματα Λέσβου:

Κατόπιν αιτήματος του σωματείου Ατρoμητου Ανεμώτιας για αλλαγή έδρας για τον αγώνα Ατρόμητος Ανεμώτιας – Ανδρονικάς Παρακοίλων επειδή το Δημοτικό Στάδιο Καλλονής είναι κλειστό για επανασπορά και στο γήπεδο Ανεμώτιας εκτελούνται έργα, εφόσον δόθηκε στο σωματείο παραχωρητήριο ο αγώνας Ατρόμητος Ανεμώτιας – Ανδρονικάς Παρακοίλων για την Α Κατηγορία Λέσβου ορίζεται να διεξαχθεί στο γήπεδο Αγ. Παρασκευής στις 05/11/2017 και ώρα 15:00.

Συνοπτικά:

Κυριακή 5 Νοεμβρίου (15.00)

Όλυμπος – Αετός
Αλκιβιάδης – Αρίων Μ.
Αίγειρος – Αιγέας
Κεραυνός – Πολιχνίτος
Ατρόμητος – Ανδρονικάς
Αχιλλέας – Οδυσσέας Ελύτης
Αναγέννηση – Μεσότοπος


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ