Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο ΓΕΛ και το Γυμνάσιο Πέτρας- Συμβολικό κλείσιμο της κεντρικής οδικής αρτηρίας που οδηγεί στην Πέτρα (vids, pics)

Για δεύτερη μερα , το ΓΕΛ Πετρας καθώς και το Γυμνάσιο Πέτρας, συνεχίζουν την κινητοποίηση τους, προκειμένου να στελεχωθούν πληρως τα σχολεία τους με καθηγητές.


 Αν και δεν είναι τα μονα που αντιμετωπίζουν ελλείψεις, είναι δυο απο τα ελάχιστα που το πρόβλημα Τους παραμένει ως τώρα αλυτο και σε τέτοιο βαθμό. Ζωτικής σημασίας ειναι το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί που λείπουν απο το λύκειο ειναι σημαντικών ειδικοτήτων-τοσο για την Τρίτη οσο και για τις αλλες ταξεις


Η πραγματοποίηση της κατάληψης, οφείλουμε να διευκρινίσουμε οτι δεν γίνεται μονο για την φετινή χρονιά αλλά ευελπιστούμε να φέρει αποτέλεσμα και για τις επόμενες χρονιές. Το θεωρούμε απαράδεκτο ενα Σχολείο που βρίσκεται 60χλμ. απο την πολη της Μυτιλήνης να μοριοδοτείται μονο με 8 μορια,τα ίδια με αυτα της Μυτιλήνης ενω περιοχές με παρόμοια απόσταση μα μοριδοτουνται με 12 μορια. Δεν δικαιούμαστε και εμείς τα ανάλογα μόρια; Τα αιτήματα είναι προφανή.


Να σημειώσουμε ότι στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί πορεία μέσα στην Πέτρα ενώ θα πραγματοποιηθεί και κλείσιμο του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στην Πετρα


Η ανακοίνωση του συλλόγου γονέων