Στην «KavalaExpo 2017» η Μυτιλήνη με περίπτερο του Επιμελητήριο Λέσβου

Ελάχιστα ήταν χθες το μεσημέρι τα ελεύθερα περίπτερα της μεγάλης έκθεσης του Νομού Καβάλας «KavalaExpo 2017» που από φέτος αποκτά και τουριστικό χαρακτήρα.

Η έκθεση αρχίζει κι εγκαινιάζεται την Παρασκευή το απόγευμα.

Η απόφαση των διοργανωτών για μια σαφή τουριστική πλευρά του γεγονότος δικαιώνεται στην πράξη, θα δικαιωθεί ακόμη περισσότερο τόσο στην έκθεση όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου. Στο Επιμελητήριο λένε ότι το ενδιαφέρον των Βουλγάρων είναι πολύ μεγάλο, σε σημείο που αυτοί δεν αποκλείεται να είναι στην έκθεση όσοι και οι Έλληνες!




Χθες οριστικοποίησε τη συμμετοχή του γκρουπ Τούρκων επαγγελματιών του τουρισμού ενώ πολυπρόσωπη θα είναι και η αποστολή της Σερβίας. Χθες δήλωσε συμμετοχή στην έκθεση η Μυτιλήνη. Θα συμμετάσχει με τον μεγάλο δήμο του νησιού, το Επιμελητήριο της Μυτιλήνης ενώ στην αποστολή θα μετέχουν και οι ξενοδόχοι της ίδιας περιοχής.

Η Μυτιλήνη βρέθηκε κι άλλες φορές στην έκθεση της Καβάλας, δεν τα κατάφερε πέρσι. Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν οι ντόπιοι επαγγελματίες για τις επιχειρηματικές συναντήσεις οι οποίες θα είναι όλες τουριστικού περιεχομένου.

Για την τελετή των εγκαινίων πρέπει να θεωρηθεί σίγουρη η παρουσία της Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά. Δεν αποκλείεται ωστόσο η Κυβέρνηση να έχει και άλλον εκπρόσωπο.

Πηγη proininews.gr