Λέσβος Deli, το ταξίδι του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου και των τοπικών εδεσμάτων στον κόσμο

Όταν η Λέσβος τολμά, γίνεται διάσημη και διαπρέπει  διεθνώς.


Η αποθέωση του γαστρονομικού πολιτισμού της Λέσβου τελείται στα ράφια των πιο talk of the town delicatessen των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Ψαγμένες γεύσεις, ανεπανάληπτα αρώματα και σπάνιες λιχουδιές της γαστρονομίας φιγουράρουν με το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου να προωθεί την ελληνικότητα με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την εξαιρετική ποιότητα.

Τα ασυναγώνιστα προϊόντα της Λέσβου: το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου με την καθηλωτικά μακρά του ιστορία από το 1894, ο υγρός χρυσός του ελαιόδεντρου,  τα προϊόντα παραδοσιακής τυροκόμησης με κορωνίδα το λαδοτύρι, τα αλίπαστα και κάθε λογής  λιχουδιά δένουν άριστα γευστικά με το διάσημο παραδοσιακό 100% απόσταγμα του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύοντας  γευστικά την Λέσβο στον κόσμο. Στις πολυσυζητημένες αφίξεις των  urban chicκαταστημάτων με αδυναμία στα αυθεντικά premium ελληνικά προϊόντα, συμπεριλαμβάνονται τα εκλεκτά αγαθά  της ευλογημένης Γης της Λέσβου όπως το Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Οι άνθρωποι της  Ποτοποιίας Πλωμαριου Ισιδώρου Αρβανίτου γνωρίζουν το μυστικό αυτής της επιτυχίας  πρεσβεύοντας και  προωθώντας την Ελλάδα στα πέρατα της Γης.

Πολύτιμη και μοναδική, ιερή και μυστική, κλασσική  και αξεπέραστη  η συνταγή του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύει  σε 37 χώρες σε όλο τον Κόσμο προωθώντας την κουλτούρα της Λέσβου. Υπερηφανεύεται τόσο για το διπλό χρυσό στο διεθνή οργανισμό αποσταγμάτων World Spirits Award, με τον χαρακτηρισμό  «world class, extraordinary product» όσο και για το Platinum βραβείο στο διαγωνισμό των Αιωνόβιων brands (2016), με  120 και πλέον χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά. Γερμανία, Βουλγαρία, Κύπρος, Η.Π.Α., Αυστραλία, Καναδάς, Ιράκ, Τουρκία, Ισραήλ, Γαλλία, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ρουμανία, Φινλανδία, Σουηδία, Ρωσία, Αγγλία, Εσθονία, Κίνα, Ιαπωνία, Χιλή, Σιγκαπούρη είναι μόνο μερικές από τις χώρες που γεμίζουν τα ποτήρια τους με το ξεχωριστό Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Με οδηγό την ιεροτελεστία της απόσταξης στους 18 μικρούς, χειροποίητους χάλκινους άμβυκες στο Πλωμάρι η αξεπέραστα μοναδική μυστική συνταγή που δημιούργησε ο Ισίδωρος Αρβανίτης, τηρείται πιστά, από το 1894. Η ιδανική αναλογία άριστων υλικών συστατικών, όπως το μαλακό νερό από τις πηγές του ποταμού Σεδούντα, τα καλύτερα ποιοτικά συστατικά από όλη την Ελλάδα, όπως μάραθος από την Εύβοια, μαστιχέλαιο, αλάτι από τις αλυκές της Καλλονής Λέσβου και φυσικά, ο διάσημος γλυκάνισος  Λισβορίου που θεωρείται ο καλύτερος στον κόσμο, διασφαλίζουν πάντα το άριστο αποτέλεσμα.


Ένας θησαυρός ελληνικών γεύσεων προερχόμενων από ανθρώπους που τολμούν, επενδύουν και δημιουργούν στο νησί μας με σεβασμό στην παράδοση. Ασυναγώνιστες τοπικές γεύσεις, κομψός σχεδιασμός, προσεγμένα  μινιμαλιστικές συσκευασίες, διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις, είναι τα εφόδια μιας λαμπρής πορείας. Και κάπως έτσι, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, καθιερώθηκε  στο γαστρονομικό χάρτη των μεγάλων πόλεων και των μικρών προορισμών,  των «ψαγμένων» new age πιάτων αλλά και των κλασσικών συνταγών  μαζί με τα εκλεκτά εδέσματα της Λέσβου που κατέχουν την πρώτη θέση. Τα μυστικά της τέχνης, το μεράκι για τελειότητα, η δροσερή επιχειρηματική πνοή και η απουσία συμβιβασμών, καθιερώνουν τις εκλεκτές ποικιλίες και αναδεικνύουν τις άξιες ετικέτες.  Γευτείτε την Λέσβο μας στις λίστες των πολυσυζητημένων γαστρονομικών αφίξεων.