Συναυλία στήριξης της δράσης «Πακέτο Βρίσα» με την συμμετοχή τοπικών μουσικών σχημάτων

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου


Ο κόσμος της Λέσβου έχει αποδείξει πολλές φορές, πως απέναντι στην ανάγκη των συνανθρώπων μας συστρατεύεται. Έτσι και τώρα, με πρωτοβουλία των ίδιων των μουσικών σχημάτων της Λέσβου, θα πραγματοποιηθεί κοινή συναυλία τους με στόχο την υποστήριξη της δράσης «Πακέτο Βρίσα»!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και σε αυτή θα συμμετέχουν τα συγκροτήματα Swell, Salia Balia Band και ΜΑΓΜΑ! Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη δράση «Πακέτο Βρίσα».

Η δράση

Το «Πακέτο Βρίσα» έχει σαν στόχο να δωρήσει πακέτα με ρούχα, παπούτσια και σχολικά είδη σε 125 μαθητές των σεισμόπληκτων χωριών της Βρίσας, του Λισβορίου και του Σταυρού. Πρόκειται για μια δράση, που ξεκίνησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Λέσβου, με ενεργή συμμετοχή μαθητών του νησιού, που θέλουν να προσφέρουν λίγες στιγμές χαράς σε όλα τα παιδιά της περιοχής, χωρίς να τα διαχωρίζουν ανάλογα με την οικονομική κατάσταση των οικογενειών τους ή τις ζημιές, που υπέστη το σπίτι τους. Την συγκεκριμένη περίοδο τα πακέτα αναζητούν τους «αναδόχους» τους, που θα υποστηρίξουν οικονομικά τη δράση.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Ο τρόπος προμήθειας των προϊόντων έχει εξασφαλίσει πως 150 ευρώ αρκούν για να συμπεριληφθούν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε κάθε πακέτο μαθητή. Κάθε δωρητής ωστόσο, μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί, μικρότερο ή μεγαλύτερο από το κόστος κάθε πακέτου. Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και δωρεές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://vrisa.lesvos.live


H συναυλία διοργανώνεται από την ομάδα εθελοντών ΙΔΕΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου και με την ευγενική υποστήριξη του τυπογραφείου Δούκας και της Profil Advertising. Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα Εμπρός, Εφημερίδα Πολιτικά και Lesvosnews.net