Η Φωτογραφία της ημέρας στην Λέσβο: «Οι Χιώτες τόλμησαν… Απόβαση καθηγητών στην Μυτιλήνη για τα ΕΠΑΛ…»

Η Φωτογραφία της ημέρας

Οι κινητοποιήσεις των καθηγητών της Χίου συνεχιστήκαν με απόβαση  στην Μυτιλήνη την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και προκήρυξη στάσεων εργασίας από την ΟΛΜΕ και την ΕΛΜΕ για να καλυφθεί το ωράριο προκειμένου να διευκολύνει τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε αυτήν.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της ΕΛΜΕ Χίου στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει τα 6 από τα 7 τμήματα των ΕΠΑΛ στη Χίο.




Η ΕΛΜΕ Χίου κάλυψε ακόμη και τα έξοδα μετακίνησης των εκπαιδευτικών στην Μυτιλήνη.

Ενώ.. η Λέσβος δεν έχει ακόμα αντιδράσει η Χίος έφτασε στο σημείο να κάνει παράσταση διαμαρτυρίας με καθηγητές στην Μυτιλήνη και συγκεκριμένα έξω αλλά και μέσα στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Β.Α. Εκεί οι Χιωτες καθηγητές συνομίλησαν και με τον περιφερειακό Δ/ντη κ Καλαργαλη οπού του παρέδωσαν το ψήφισμα τους.

Στην Λέσβο.. πέρα από τις ανακοινώσεις είχαμε σήμερα κατάληψη στο ΕΠΑΛ Γέρας αλλά και επιστολή διαμαρτυρίας από τον αντιδήμαρχο Πλωμαριου για τα ΕΠΑΛ Πλωμαριου..

Φωτο Γ. Παπαδόπουλος: Οι Χιωτες καθηγητές έξω από την περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου..



**** Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 18:00 το απόγευμα θα δημοσιεύεται η φωτογραφία της ημέρας, που θα αλιεύουμε είτε από τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις που μας στέλνονται, είτε από τα κοινωνικά δίκτυα είτε από φωτογραφίες που μας στέλνουν αναγνώστες μας με μια μικρή περιγραφή η Φώτο-σχόλιο… (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)