Στην Βουλή ο Δήμαρχος Λέσβου για το θέμα της διαχείρισης των προσφυγικών ροών στα νησιά του Αιγαίου

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου


ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ

Σε συνέχεια σχετικής επιστολής και επαφών του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, οι Δήμαρχοι: Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, Χίου Μανώλης Βουρνούς, Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, Κω Γιώργος Κυρίτσης και Λέρου Μιχάλης Κώλιας, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 14:00, στην Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» θα παραστούν στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Βουλής, υπό την Προεδρία του κ. Αντώνη Συρίγου.

Στην εν λόγω συνεδρίαση θέμα ημερήσιας διάταξης είναι: «Συζήτηση με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σχετικά με τη διαχείριση των προσφυγικών ροών στα νησιά του Αιγαίου» και οι Δήμαρχοι Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου, θα ενημερώσουν για το θέμα τα μέλη της Επιτροπής.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Δημάρχου Λέσβου, με σκοπό να ενημερωθεί διεξοδικά και εμπεριστατωμένα η παραπάνω επιτροπή και κατ΄ επέκταση όλο το σώμα τις Βουλής, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα παραπάνω νησιά και με στόχο να προωθηθούν άμεσα οι ανάλογες λύσεις.