Απεβίωσε ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου Μ. Ζαννίκος- Έκτακτη συνεδρίαση του Π.Σ στην Μυτιλήνη

Χθες, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, συνήλθε εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου


Στη Μυτιλήνη χθες, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, συνήλθε εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, μετά τον αδόκητο θάνατο του Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου Μάρκου Ζαννίκου.

Η Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του Μάρκου Ζαννίκου, σημειώνοντας ότι ο θεσμός γενικά και ειδικότερα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι πολύ πιο φτωχή.




Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και να συμπαρασταθεί ολόψυχα στο πένθος.

Να εκφράσει, επίσης, τα συλλυπητήριά του στην κοινωνία της Χίου, ιδιαίτερης πατρίδας του εκλιπόντος.

Να παραστεί η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάνα Δ. Καλογήρου στην εξόδιο ακολουθία, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

Το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου να αναγνωστεί κατά την εξόδιο ακολουθία.

Όπως γράφει το politischios.gr, o Μάρκος Ζαννίκος έφυγε σε ηλικία 72 ετών. Εργάστηκε ως καπετάνιος, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική. Διετέλεσε μέλος της ΝΟΔΕ Χίου, ενώ ήταν εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Χρ. Καλογήρου.

***Φωτογραφία: politischios.gr