Με Αιολικό και Διαγόρα διεξάγεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Λέσβου σε νοκ-άουτ αγώνες

Με τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Λέσβου συνεχίζεται σήμερα η ποδοσφαιρική δράση


Με τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Λέσβου συνεχίζεται σήμερα η ποδοσφαιρική δράση, με τις ομάδες της Α’ Τοπικής που συμμετέχουν να είναι κάτι παραπάνω από εξουθενωμένες αγωνιστικά, παίζοντας εδώ και ένα μήνα ασταμάτητα Κυριακή – Τετάρτη.

Οι σημερινές αναμετρήσεις έχουν ξεκάθαρα φαβορί. Στα Λουτρά ο Αιολικός θα φιλοξενηθεί από τον Αετό με τους δυο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς κυρίως, αφού για τους μεν γηπεδούχους ακολουθεί το ντέρμπι με τον Αίγειρο, ενώ στον Αιολικό παρά το ότι η ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι αυτονόητο πως θα πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής και άλλοι παίκτες.

Την ίδια ώρα στον Παπάδο ο Διαγόρας επίσης με αρκετούς αναπληρωματικούς στην σύνθεσή του, θα παίξει με την Αναγέννηση θέλοντας να συνεχίσει νικηφόρα, όπως και στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειώσουμε πως αν οι δυο εκπρόσωποί μας στην Γ’ Εθνική προκριθούν, στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην Αγ. Παρασκευή.

Στον Πολιχνίτο η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Μεσότοπο σε ένα ματς που  είναι και το πιο αμφίρροπο της φάσης αυτής. Μπορεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι δυο ομάδες να αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 5-1, ωστόσο ο Μεσότοπος από τότε και τις τελευταίες αγωνιστικές  έχει πετύχει τρεις σερί νίκες  και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση σε αντίθεση με τον Πολιχνίτο, ο οποίος δεν δείχνει να πατά καλά τελευταία.

Τέλος, στις 17.30 στην Καλλονή ο Απόλλων Δαφίων, η μοναδική ομάδα της Β’ Τοπικής που συνεχίζει, θα παίξει με τον Ατρόμητο Ανεμότιας, στην κοινή τους έδρα, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί. Τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ και αν τελειώσουν ισόπαλα θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι.

Σήμερα Τετάρτη, 14.45

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ (ΒΛΟΥΤΕΛΛΗΣ, ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ, ΚΑΡΜΙΡΗΣ)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ, ΜΠΑΛΙΑΚΑ, ΜΕΣΤΡΟΣ)

ΑΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ – ΑΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ  (ΔΟΥΚΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΚΑΚΑΔΕΛΛΗΣ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΦΙΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΟΤΙΑΣ (17.30) (ΠΑΝΤΕΛΑΙΩΝ, ΜΠΟΝΤΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ).


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ | Σ. Τσιντωτας