Η Φωτογραφία της ημέρας στην Λέσβο: «Αντιπροσωπεία της ΔΟΕ και της ΕΟΕ στην Μορια….Μήπως μας δουλεύουν;»

Η Φωτογραφία της ημέρας

Ολοκληρώθηκε όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου με επιτυχία η επίσκεψη της αποστολής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής το μέλος της Δ.Ο.Ε Μάριο Πεσκάντε και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο συνοδευόμενοι από τους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές της ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, μαζί με τον αντιπρόεδρο Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και μέλος της ΕΟΕ Αριστοτέλη Αδαμόπουλο. 

Μας ήρθε λοιπόν και ο Ιταλός από την Ολυμπιακή Επιτροπή για να εγκαινιάσει το γήπεδο της Μόριας. Να εγκαινιάσει δηλαδή τον χλοοτάπητα. Και δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευχαριστημένος που η Ολυμπιακή Επιτροπή βοήθησε τους κατοίκους της Μόριας και των γύρω περιοχών με την δημιουργία αυτής της αθλητικής εγκατάστασης». Καταρχήν δεν δημιούργησε καμία αθλητική εγκατάσταση. Ένα πλαστικό χορτάρι έβαλε και τίποτα παραπάνω. Και το έβαλε για να το χρησιμοποιούν οι μετανάστες κατά 70-80% και στο υπόλοιπο και κάποιες ομάδες μας. Δόξα το Θεό κουτόχορτο δεν τρώμε έχει καουτσούκ μέσα και μας ενοχλεί.



Για τον Καπραλο σας είχαμε μιλήσει πριν μέρες… δεν έχει καμιά αρμοδιότητα για να εγκαινιάζει γήπεδα παρά μόνο να υπογραφεί μισθοδοσίες..

Στις φωτο που θα δούμε παρακάτω φαίνεται και ο κος Γ. Ζερδελης… Τον είχαμε χάσει τώρα τελευταία.. Αλλά εκλογές κοντεύουν…

Με λίγα λόγια η επίσκεψη: Ηρθαν έκαναν την βόλτα τους, φωτογραφήθηκαν, έφαγαν τζάμπα.. και άντε και καλό τους ταξίδι….. 

Μας δουλεύουν άραγε;;

ΦΩΤΟ: Δήμος Λέσβου




**** Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 18:00 το απόγευμα θα δημοσιεύεται η φωτογραφία της ημέρας, που θα αλιεύουμε είτε από τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις που μας στέλνονται, είτε από τα κοινωνικά δίκτυα είτε από φωτογραφίες που μας στέλνουν αναγνώστες μας με μια μικρή περιγραφή η Φώτο-σχόλιο… (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)