Betmasters.gr: Κύπελλα, Σέριε Α κι 'εξάστερος' στη Μόσχα!

Η Τετάρτη θα περάσει με αγώνες κυπέλλου σε όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία με εννιά ματς και φυσικά Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό να δίνει ένα απίστευτα δύσκολο ματς!


Σε παρόμοιους ρυθμούς με την Τρίτη, θα κινηθεί και η Τετάρτη. Με περισσότερα παιχνίδια για τη Σέριε Α και την εμβόλιμη αγωνιστική της, με παιχνίδια κυπέλλου στα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και αγωνιστική για την Ευρωλίγκα μ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. 

Για ρίξε μια ματιά σε μια μεγάλη ποικιλία προγνωστικών!

Αρχίζουμε με τα δρώμενα εντός συνόρων. Το κύπελλο Ελλάδος. Έξι παιχνίδια συνολικά, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να έχουν ματς από τους μεγάλους. Ο Ολυμπιακός πάει στην έδρα του Αχαρναϊκού και ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Απόλλων Πόντου. Εύκολα θεωρητικά ματς για τους δυο συλλόγους. Το πιο ενδιαφέρον ίσως ματς αναμένεται να είναι το Άρης - Πανιώνιος. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι Εργοτέλης - Ξάνθη, Λάρισα - Παναχαϊκή, Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός.

Στην Ιταλία είπαμε, έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική. Εννιά ματς θα έχει το πρόγραμμα! Εννιά! Το σπουδαίο ντέρμπι δεν υπάρχει αυτή τη φορά, αλλά το ενδιαφέρον δε μειώνεται. Η πρωτοπόρος -κανονικά- Νάπολι πηγαίνει στην έδρα της Τζένοα. Πρέπει να κερδίσει αν θέλει να είναι μόνη πρώτη και πάλι. Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους που μείωσε εκ νέου την διαφορά από τους "παρτενοπέι" υποδέχεται την Σπαλ, η Ρόμα που θέλει να "ζωντανέψει" εκ νέου φιλοξενεί την Κροτόνε, η Λάτσιο που έχει σπουδαίες βλέψεις φέτος πάει στην δύσκολη έδρα της Μπολόνια, ενώ η Μίλάν με το Μοντέλα στον πάγκο (ακόμα) πάει στην έδρα της Κίεβο. Τα υπόλοιπα ματς είναι Αταλάντα - Βερόνα, Κάλιαρι - Μπενεβέντο, Σασουόλο - Ουντινέζε, Φιορεντίνα - Τορίνο. 

Στην Αγγλία, το Καραμπάο Καπ έχει μόλις δυο ματς για την ημέρα, αλλά τι ματς! Η Τσέλσι παίζει με την Έβερτον, στο πρώτο ματς μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν. Οι "μπλε" δεν δείχνουν διατεθημένοι να κυνηγήσουν το Λιγκ Καπ, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουν κανένα ματς στην τύχη του. Στο άλλο παιχνίδι, η Τότεναμ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Ο Ποκετίνο αναμένεται να κάνει ροτέσιον. Οι στόχοι του παραμένουν υψηλοί και το Λιγκ Καπ δεν περιλαμβάνεται μέσα σ' αυτούς. Η Γουέστ Χαμ ψάχνει ματς για να "ξεφύγει απ' τη μετριότητα". Κι αυτό είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. 

Στη Γερμανία έχουμε και πάλι κύπελλο. Και πάλι πολλά ματς, όμως ένα είναι αυτό που θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον! Φυσικά μιλάμε για το Λειψία - Μπάγερν. Ένα παιχνίδι που άνετα θα χαρακτηριζόταν ως πρώορος τελικός, αφού μιλάμε για τις δυο από τις τρεις εκπροσώπους της Μπουντεσλίγκα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λειψία θέλει να κάνει μια καλή πορεί στο κύπελλο (αν γίνεται να το σηκώσει κιόλας), η Μπάγερν με το Χάινκες στον πάγκο ψάχνει να βρει φόρμα. Αναμένονται ωραία πράγματα. Έχουμε κι άλλα ματς με ομάδες πρώτης κατηγορίας βέβαια. Όπως το Βέρντερ - Χοφενχάιμ ή το Χέρτα - Κολωνία και το Βόλφσμπουργκ - Αννόβερο. 

Στην Ισπανία έχει τέσσερις αγώνες για το Κόπα Ντελ Ρέι. Με εξαίρεση το Εϊμπάρ - Θέλτα και ίσως το Βαγιαδολίδ - Λεγανιές, τα υπόλοιπα έχουν ξεκάθαρο φαβορί. 

Στη Γαλλία έχουμε τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Σε τρια ματς (από τα οκτώ συνολικά) έχουμε παιχνίδια μεταξύ ομάδων της πρώτης κατηγορίας. Πρόκειται για τα Στρασβούργο - Σεντ Ετιέν, Ντιζόν - Ρεν, Τρουά - Αμιέν.

Τέλος, όπως είπαμε έχουμε Ευρωλίγκα. Τέσσερα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να παίξει ένα παιχνίδι που θεωρητικά μοιάζει χαμένο. Πάει στη Ρωσία να παίξει με την ΤΣΣΚΑ (20:00). Η οποία ΤΣΣΚΑ είναι ίσως η ομάδα με το πληρέστερο ρόστερ στη φετινή διοργάνωση. Στα υπόλοιπα ματς, έχουμε δυο "εμφύλιους". Η Φενέρ υποδέχεται την Εφές και η Μπασκόνια φιλοξενεί τη Βαλένθια. Θεωρητικά φαβορί και στις δυο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι. Θεωρητικά. Στο άλλο ματς, η Ουνικάχα θα παίξει με την Μπάμπεργκ. Καλά έχει ξεκινήσει η Μαλαγα (νίκη με Φενέρ, κόντραρε τον Ολυμπιακο), ενώ η Μπάμπεργκ μετράει δυο ήττες. Πρέπει να "ξυπνήσει" η ομάδα των Ζήση, Τρινκιέρι.