Συλλήψεις 5 μεταναστών στην Μυτιλήνη για πλαστογραφία, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και για απόπειρα παραβίασης περιορισμών διαμονής

Σύλληψη δύο (5) ατόμων στην Μυτιλήνη για  διάφορα αδικήματα

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στον αερολιμένα Μυτιλήνης, για   διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (18-10-2017) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και για απόπειρα παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Συγκεκριμένα, οι 23χρονοι επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δύο δελτία ταυτότητας αλλοδαπών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστά και έφεραν τα στοιχεία άλλων προσώπων.

Κατά τον έλεγχο, προέκυψε επίσης ότι στους προαναφερόμενους αλλοδαπούς είχε επιβληθεί, από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, ο περιοριστικός όρος της μη απομάκρυνσής τους από το νησί της Λέσβου.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.




Σύλληψη τριών (3) ατόμων στη Μυτιλήνη, για   διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (18-10-2017) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 21, 22 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της απόπειρας παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, τρία (3) δελτία αιτούντος Διεθνή Προστασία, τα οποία όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστά.

Κατά τον έλεγχο, προέκυψε επίσης, ότι στους συλληφθέντες είχε επιβληθεί, από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, ο περιοριστικός όρος της μη απομάκρυνσής τους από το νησί της Λέσβου.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.