Χωρίς ανάσα η Α’ ΕΠΣ Λέσβου- 5η αγωνιστική σήμερα με «πονηρά» παιχνίδια για τους πρωτοπόρους- Live λεπτό προς λεπτό από το LesvosPost

Χωρίς ανάσα, συνεχίζουν οι ομάδες της Α’ Τοπικής, καθώς και σήμερα έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική.


Από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν «πονηρά» παιχνίδια για τους πρωτοπόρους, που αν δεν προσέξουν είναι πολύ πιθανό να πέσουν θύματα έκπληξης.

Ο Όλυμπος μετά την μεγάλη του νίκη στο ντέρμπι με τον Αίγειρο πηγαίνει στον Πολιχνίτο να αγωνιστεί απέναντι στην δυνατή τοπική ομάδα, που με «όπλο» και το χωμάτινο γήπεδο πάντα δυσκολεύει τους αντιπάλους της. Ο Αίγειρος θέλει να συνέλθει από το σοκ της ήττας και θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα στην Πέτρα, στοχεύοντας φυσικά μόνο στο τρίποντο, με τους γηπεδούχους να αναζητούν ακόμη τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Πιο εύκολο φαινομενικά έργο έχει ο Ατρόμητος που θα φιλοξενήσει τον Αλκιβιάδη στην Καλλονή, ενώ στα Λουτρά αναμένεται πολύ ωραίο παιχνίδι, με τον Αετό να υποδέχεται τον πολύ δυνατό φέτος Αρίωνα Μ.

Ματς-«παγίδα» στο ξερό των Παρακοίλων απέναντι στον Ανδρονικά θα δώσει ο Αιγέας, ενώ χωρίς προγνωστικά είναι η αναμέτρηση του Κεραυνού με την Αναγέννηση, δυο από τις καλές ομάδες φέτος στην κατηγορία. Τέλος, στο γήπεδο των ΤΕΛ, ο Οδυσσέας Ελύτης θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο του τρίποντο με αντίπαλο τον Μεσότοπο, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που παλεύουν  για την παραμονή τους.

Σήμερα, 16.00

Κεραυνός – Αναγέννηση
Αετός – Αρίων
Ατρόμητος – Αλκιβιάδης
Ανδρονικάς – Αιγέας
Οδυσσέας Ελύτης – Μεσότοπος
Πολιχνίτος – Όλυμπος
Αχιλλέας – Αίγειρος

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Live μετάδοση λεπτό προς λεπτό όλων των αγώνων από το LesvosPost….

Το LesvosPost.com πιστό στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση και αυτήν την αγωνιστική θα καταγράψει Live όλους τους αγώνες της Α΄ Τοπικής στα γήπεδα της Λέσβου.

Μέσα από μια πρωτοποριακή πλατφόρμα το LesvosPost θα σας μεταφέρει Live λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη όλων των αγώνων της Α΄ Τοπικής για την 5η αγωνιστική.

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 16:00

Η Live μετάδοση θα ξεκινήσει στις 15:45

Να θυμίσουμε πως η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.


Στην περιγραφή θα είναι ο Στρατής Τσιντωτας