Τι και αν έχουμε 4 Οκτωβρίου.. και όμως ακόμα συνεχίζονται οι επισκευαστικές εργασίες στα σχολεία της Λέσβου

Συνεχίζονται από τον Δήμο Λέσβου αν και έχουμε πλέον 4 Οκτωβρίου οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στα σχολεία του νησιού.

Αναρωτιόμαστε τι έκανε όλο το καλοκαίρι η δημοτική αρχή Λέσβου.. Και άντε Ιούνιο είχαμε τον σεισμό.. Αλλά Ιούλιο; Αύγουστο; Σεπτέμβριο…..

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Λέσβου μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες:

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η κάλυψη των αυξημένων αναγκών στην εκπαίδευση στον τόπο μας και την δημιουργία καλύτερων και ασφαλέστερων συνθηκών λειτουργίας στα σχολεία του νησιού μας, με την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή τους.




Ειδικότερα, πραγματοποιούνται οι παρακάτω εργασίες:

ΓΕΛ Γέρας: Βαφή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αλλαγή κουφωμάτων, αποξηλώσεις και αποκαταστάσεις φθαρμένων επιχρισμάτων και μονώσεις δώματος για την στεγανοποίηση της πλάκας οροφής.

Δημοτικό Σχολείο Ταξιαρχών: Αλλαγή κουφωμάτων, και βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

ΓΕΛ Καλλονής: Επισκευή τουαλετών, μονώσεις δώματος, επισκευαστικές εργασίες βαφής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

3ο Δημοτικό Σχολείο Πλωμαρίου: Συντηρήσεις – εργασίες χρωματισμού εσωτερικών χώρων, αντικατάσταση κουφωμάτων στις πόρτες των τουαλετών, αντικατάσταση υαλότουβλων και κατασκευή εσωτερικού διαχωριστικού για τη δημιουργία δυο ανεξάρτητων αιθουσών.

Ο Δήμος Λέσβου, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, συνεχίζει και εντείνει τις παρεμβάσεις του στον ευαίσθητο τομέα της παιδείας, με σκοπό οι σχολικές μονάδες της Λέσβου, όπου υπηρετείται το υψηλό αγαθό της παιδείας, να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας.