Πέρασε και από Πολιχνίτο ο Αίγειρος- Ολη η δράση της 3ης αγωνιστικής στην Α΄ΕΠΣ Λέσβου-Αποτελέσματα-Βαθμολογία

ΠΕΝΤΑΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΑΕΤΟ, ΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΝΙΚΑ


Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα τα 6 από τα 7 παιχνίδια της Α Τοπικής, στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 Ο Αίγειρος έκανε το 3χ3 φεύγοντας νικητής και από τον Πολιχνίτο με τους Συβρή, Βουργουτζή και Βαξεβάνη να σκοράρουν, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Ξυνός για τους γηπεδούχους.

Στην Αγιάσο ο Όλυμπος ήταν και πάλι καταιγιστικός απέναντι στον Μεσότοπο ο οποίος έχει συνηθίσει πλέον στις πεντάρες αφού αυτή ήταν η τρίτη σερί στο πρωτάθλημα. Από δυο γκολ πέτυχαν οι Καλαφάτης και Βουρλής ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Πετρουζέλλης.

Στη Μόρια ο Αετός προηγήθηκε με τον Ευαγγέλλου, ο Νικολάεφ ισοφάρισε σε 1-1, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παλάση, ο Κεραυνός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλαφάτη και στην αντεπίθεση ο Βασιλλελης διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Στο Κάτω Τρίτος έγινε πολύ καλό παιχνίδι με την Αναγέννηση να προηγείται με γκολ του Ταξιάρχη Μανούσου στο ξεκίνημα. Στην επανάληψη όμως ο Αλκιβιάδης με γκολ του Τριανταφυλλόπουλου και Κουρκουμέλλη ανέτρεψε την κατάσταση για να λυτρώσει την Γέρα ο Βασίλογλου στο 88ο διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στην Πέτρα ο Αχιλλέας προηγήθηκε νωρίς με τον Ράμα, αλλά ο Αρίων με τους Σοφιάνη Σ. Δελόλμα και Ανδριώτη  να σκοράρουν πέτυχε τέσσερα γκολ στην συνέχεια και πήρε το τρίποντο «βυθίζοντας» τον Αχιλλέα που έχασε για δεύτερη σερί αγωνιστική στην έδρα του ενώ έχει και -2 από πέρυσι, έστω με ένα ματς λιγότερο αυτό της Τετάρτης στα Παράκοιλα με τον Ανδρονικά. Ένας Ανδρονικάς ο οποίος με ένα γκολ του Γ. Σαμπάνη στο 85ο έφυγε με το διπλό από την έδρα του Οδυσσέα Ελύτη και πήρε τους πρώτους του βαθμούς, με τον Οδυσσέα να προβληματίζει.


Αποτελέσματα

Αλκιβιάδης – Αναγέννηση 2-2
Κεραυνός – Αετός 1-3
Πολιχνίτος – Αίγειρος 1-3
Αχιλλέας – Αρίων Μ. 1-4
Όλυμπος – Μεσότοπος 5-0
Οδυσσέας Ελύτης – Ανδρονικάς 0-1

Βαθμολογία σε 3 αγωνες

1. Αίγειρος 9 13-1

 2. Όλυμπος 7 12-1

3. Ατρόμητος 6 5-1

4. Αιγέας 6 5-1

5. Αετός 6 6-3

6. Κεραυνός 4 3-4

7. Αναγέννηση 4 6-4

8. Αρίων 4 5-7

9. Πολιχνίτος 3 6-7

10. Ανδρονικάς 3 1-6*

11. Οδυσσέας Ελύτης 1 1-5

12. Αλκιβιάδης 1 2-7

13. Μεσότοπος 0 1-15

14. Αχιλλέας * -2 1-5

* * Ανδρονικάς και Αχιλλέας έχουν ματς λιγότερο

* Ο Αχιλλέας έχει -2 από πέρυσι