Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα 32χρονος για συκοφαντική δυσφήμηση δημοσιογράφου μέσω ίντερνετ

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας είχε εξυβρίσει, συκοφαντήσει και απειλήσει τον ενάγοντα

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη 32χρονος χρήστης του διαδικτύου ο οποίος είχε συλληφθεί χθες το βράδυ με την αυτόφωρη διαδικασία, μετά από μήνυση που υπέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης ο δημοσιογράφος Στρατής Μπαλάσκας.

Ο 32χρονος, με τέσσερις καταγεγραμμένες αναρτήσεις σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι και χθες το πρωί, είχε εξυβρίσει, συκοφαντήσει και απειλήσει τον δημοσιογράφο. Ο τελευταίος, χθες το μεσημέρι κατέθεσε μήνυση η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη του 32χρονου με την αυτόφωρη διαδικασία, την κράτηση του στο κρατητήριο του τμήματος και την παραπομπή του σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία.




Εναντίον του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’ εξακολούθηση, της εξύβρισης κατ’ εξακολούθηση και της απειλής. Παραπέμφθηκε, δε, να δικαστεί με τις κατηγορίες αυτές από το τριμελές πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης στις 30 Ιανουαρίου του 2018 και έως τότε αφέθηκε ελεύθερος.

«Μάθημα προς όσους νομίζουν ότι στο διαδίκτυο ατιμώρητα μπορούν να αφήνουν τα ακροδεξιά εμέσματα τους» χαρακτήρισε τη ενέργεια του ο δημοσιογράφος Στρατής Μπαλάσκας.

Πηγή newsbeast.gr