Τεράστιο διπλό για Ανεμώτια στα Λουτρά- Όλη η αγωνιστική δράση της 2ης αγωνιστικής στην Α΄ Τοπική Λέσβου

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΡΑ Ο ΑΙΓΕΙΡΟΣ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΙΓΕΑΣ

Ρεπορτάζ | LesvoPost: Στρατής Τσιντώτας

Το τεράστιο διπλό του Ατρόμητου μέσα στα Λουτρά επί του Αετού με 1-2 ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στην Α Τοπική. Η ομάδα της Ανεμώτιας προηγήθηκε με τον Κριτσωτάκη στο ξεκίνημα, ωστόσο ο Αετός κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Αντώναρου με τον Πάπαρη να αποκρούει την εκτέλεση του Καλλιματζέρου.  Στην επανάληψη ο Αετός ήταν καταιγιστικός, ισοφάρισε με κεφαλιά του Διονυσάτου, είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά στο 90ο η μπάλα τον τιμώρησε με τον Κριτσωτάκη να κερδίζει πέναλτι από τον Λαγουτάρη και να το εκτελεί εύστοχα για το 1-2.




Χωρίς να δυσκολευτεί ο Αίγειρος πέρασε ήρεμο απόγευμα στην Αγ. Παρασκευή συντρίβοντας τον κατά συνθήκη γηπεδούχο Μεσότοπο με 5-0. Ο Χατζηκλειδαράς έκανε το 0-1 ο Συβρής το 0-2, ο Μαλακός το 0-3 για να πάρει την σκυτάλη ο Π. Βουργουτζής στην συνέχεια και να κάνει με δυο προσωπικά τέρματα το 0-5.

Στο Πλωμάρι ο Αιγέας κέρδισε εύκολα τον Αλκιβιάδη με 3-0. Άνοιξε το σκορ με τον Αγκόλι με πέναλτι, έχασε πέναλτι με τον ίδιον στην επανάληψη και με δυο γκολ στο τέλος από τους Καραμπέτσο και Βελούτσο διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στη Μήθυμνα ο Κουνιάρης άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης για τον Αρίων αλλά ο Τσαμπλάκος στο 85ο χάρισε στην ομάδα της Αγιάσου τον βαθμό.

Στον Παπάδο μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος η Αναγέννηση πήρε τα ηνία πέτυχε δυο γρήγορα γκολ με τους Τηνιακό και Τρεμούλα ( ο οποίος αποβλήθηκε κιόλας στο φινάλε με απευθείας κόκκινη) είδε τον Γ. Αλεξίου να χάνει πέναλτι για τον Πολιχνίτο και πανηγύρισε και τρίτο γκολ με τον Μανούσο λίγο πριν το φινάλε.

Τέλος στο Γ. Σκούφος ο Οδυσσέας Ελύτης και ο Κεραυνός μοιράστηκαν εντυπώσεις και βαθμούς με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 58ο με τον Παράσχου και τον Καβαλίκα να ισοφαρίζει στο 75ο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Αιγέας – Αλκιβιάδης 3-0
Οδυσσέας Ελύτης – Κεραυνός 1-1
Μεσότοπος – Αίγειρος 0-5
Αρίων Μ. – Όλυμπος 1-1
Αναγέννηση – Πολιχνίτος 3-0
Αετός – Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-2


Βαθμολογία μετά από 2 αγώνες

1. Αίγειρος 6 10-0
2. Ατρόμητος 6 5-1
3. Αιγέας 6 5-1
4. Όλυμπος 4 7-1
5. Κεραυνός 4 2-1
6. Αναγέννηση 3 4-2
7. Πολιχνίτος 3 5-4
8. Αετός 3 3-2
9. Οδυσσέας Ελύτης 1 1-4
10. Αρίων 1 1-6
11. Αλκιβιάδης 0 0-5
12. Ανδρονικάς 0 0-6*
13. Μεσότοπος 0 1-10
11. Αχιλλέας -2 0-1**

• Ανδρονικάς και Αχιλλέας έχουν ματς λιγότερο

** Ο Αχιλλέας κουβαλάει τιμωρία από πέρυσι -2 βαθμούς 





Μην χάσετε την Κυριακή από το LesvosPost Live την 3η αγωνιστική της Α΄ Τοπικής στις 16:20 αλλά και live αποτελέσματα από τα παιχνίδια ΑΟ Χαλκίδας- Αιολικός , Διαγόρας- Πανθηραικος ΑΟ

Ευχαριστούμε για την μεγάλη υποστήριξη.

Πάνω από 1600 άτομα παρακολούθησαν έστω μια φορά το σημερινό Live και 150 άτομα να ήταν ενεργοί σε όλη την διάρκεια της μετάδοσης…

Στην περιγραφή των αγώνων ήταν ο Στρατής Τσιντώτας

Στην επεξεργασία ήταν ο Γεώργιος Στεφάνου

**Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς για την προσφορά τους στο  Live 

Η Live Λεπτό προς Λεπτό μετάδοση των αγώνων της Α΄ΕΠΣ Λέσβου της 2ης αγωνιστικής ήταν μια προσφορά των: