Θρίλερ με την φωτογραφία που βρέθηκε μέσα στο εικονοστάσι του 16χρονου στη Λέσβο- Σε ποιον ανήκει (Video)

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Παναγιώτης Κουφέλος, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"


Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του 16χρονου Γιώργου Χατζέλη, από τη Μυτιλήνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια, με την οικογένειά του να υποστηρίζει ότι επρόκειτο για σκηνοθετημένο τροχαίο.

Στο εικονοστάσι του νεαρού Γιώργου, βρέθηκε η φωτογραφία ενός άνδρα τον οποίο δεν γνώριζε η οικογένειά του, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Παναγιώτης Κουφέλος, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και αποκάλυψε πως η φωτογραφία ανήκει σε Τούρκο υπήκοο, ο οποίος αγνοείται από το 2011.

Δείτε το απόσπασμα...




Πηγή www.entertv.gr



Μυστήριο με τον θάνατο 16χρονου στη Λέσβο- Για "σκηνοθετημένο τροχαίο" μιλά η οικογένεια- Τα νέα στοιχεία και η φωτογραφία που προκαλεί ερωτηματικά (Video)

O 16χρονος Γιώργος Χατζέλης έχασε την ζωή του, πριν από τρία χρόνια, σε ένα μυστηριώδες τροχαίο στη Λέσβο.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού μιλά για "σκηνοθετημένο τροχαίο" και αναζητά την αλήθεια μέχρι και σήμερα.

Ο πατέρας του 16χρονου, Αντώνης Χατζέλης, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", αναζητώντας τι πραγματικά συνέβη στο παιδί του, ενώ μαζί του ήταν και ο συνήγορος της οικογένειας, Παναγιώτης Κουφέλος.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως αν και η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο ως τροχαίο, ο φάκελος ξανάνοιξε, με νέα ιατροδικαστική έκθεση και με το πόρισμα του πραγματογνώμονα, καθώς τα τραύματα που έφερε ο νεαρός δεν δικαιολογούνται από τροχαίο δυστύχημα, ενώ την υπόθεση περιπλέκει το γεγονός πως κάποιος άφησε την φωτογραφία ένος άγνωστου άντρα μέσα στο εικονοστάσι στο σημείο που βρέθηκε ο άτυχος Γιώργος.

Δείτε τα βίντεο...




Πηγή www.entertv.gr