"Όρθιος" στον Αλιβέρι ο Διαγόρας 0-0

«Χρυσό» βαθμό πήρε μέσα στο Αλιβέρι πριν από λίγη ώρα ο Διαγόρας καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στον Ταμυναικό. 

Η ομάδα της Αγ. Παρασκευής στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε τους χώρους προς την εστία του Ζάιρο που ήταν εκ των κορυφαίων και πήρε μάλλον εύκολα τον βαθμό. Ο Μεξικάνος τερματοφύλακας στο ντεπούτο του με την φανέλα του Διαγόρα απέκρουσε πέναλτι του Ραμπαβίλα στο 50ο, έκανε 2-3 ακόμα καίριες επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Με την ισοπαλία αυτή ο Διαγόρας έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, συγκομιδή αν μη τι άλλο άκρως ικανοποιητική και δείχνει πως η παραμονή θα κριθεί από την δική του απόδοση. 


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημ. Λύκος): Μητακίδης, Β. Αναστασίου (64' Ζαρίφης), Πιλάτης, Καρατζάς, Κοκκάλας, Μ. Αναστασίου, Κώτσης (74' Κούρτης), Καρράς, Μαλισσόβας, Ραμπαβίλας (80' Κατσόλι), Μήτρου.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρ. Πελέκης): Χαίρο, Τοπάλης (64' Κίστα), Στάτης, Ρέτσος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης (91' Ρεντόν), Τσομπανέλης, Κοττάτης (46' Μιχαλάκης), Ζόρνταν (76' Παρέλης), Κατσάμπας. 


Γ’ Εθνική  – 3η αγωνιστική

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

7ος όμιλος

Αήττητος Σπάτων – Πανθηραϊκός 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Ταμυναϊκός – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (13:30)

Ερμιονίδα – Ερμής Κιβερίου 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
Τρίγλια Ραφήνας – ΑΟ Χαλκίς 1-2 ΤΕΛΙΚΟ
Παναργειακός – Θύελλα Ραφήνας 1-0 ΤΕΛΙΚΟ


Ρεπό: Αιολικός