Δωρεά ειδικού καθίσματος αιμοκάθαρσης για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από τον Ροταριανό όμιλο (pics)

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ρ.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


¨Όταν σαν Όμιλος βάζουμε στόχους κι αυτοί επιτυγχάνονται είμαστε ευτυχισμένοι.

Ο Ρ. Ο. Μυτιλήνης είχε βάλει στόχο την αγορά ενός ειδικού καθίσματος αιμοκάθαρσης για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Β.Ι.Γ. Νοσοκομείου της πόλης μας. Οι συνεστιάσεις που πραγματοποιήσαμε σε εξοχικά σπίτια ροταριανών για το σκοπό αυτό είχαν μεγάλη επιτυχία. Όλα τα μέλη του Ομίλου και οι φίλοι μας βοήθησαν. Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το ειδικό αυτό κάθισμα βρίσκεται στη διάθεση του Νοσοκομείου μας.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11.00 το πρωί, μέλη του Ομίλου μας με επικεφαλής τον πρόεδρο Λευτέρη Χαβραλή και τον βοηθό Διοικητή Ηλία Παπαγεωργίου παραδώσαμε στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟΥ» Γ.Ν. Νοσοκομείου το ειδικό κάθισμα αιμοκάθαρσης.

Την διοίκηση του Νοσοκομείου εκπροσώπησε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας ιατρός Ευθύμιος Ζιώγας, και η γιατρός Νεφρολόγος Ε. Αγγελή, επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου Νεφροπαθών με τον πρόεδρό τους Δημήτριο Σαξώνη και τον Αντιπρόεδρό Ιωάννη Γιορέλη.

Ο αντιπρόεδρος των νεφροπαθών ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ρ.Ο. Μυτιλήνης για την σημαντική προσφορά και ευχήθηκε να βρεθούν και άλλοι φορείς για να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα. Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Μ. Λευτέρης Χαβραλής ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που συνέβαλαν στην αγορά του ειδικού καθίσματος, και υποσχέθηκε να συνεχίσουμε την κοινωνική μας δράση με ανάλογες προσφορές.

Για τον Ρ.Ο. Μυτιλήνης
Σπύρος Καρδακάρης