Η μεγάλη επιστροφή…«Marush blanc»- Opening 15 Σεπτεμβρίου….. | Προκυμαία Μυτιλήνης- Κουντουριώτη Π. 57 -(VID, PICS)

To Marush blanc στην Προκυμαία Μυτιλήνης ετοιμάζεται να επιστρέψει ανακαινισμένo και με ανανεωμένη διάθεση την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017!  


To Café-Bar Marush που βρίσκεται στην καρδιά της Μυτιλήνης και φροντίζει κάθε χρόνο να μας διασκεδάζει στο μοντέρνο χώρο του με καταπληκτικές μουσικές, υπέροχα ποτά και σούπερ κοκτέιλ, φέτος μας δίνει έναν ακόμα λόγο να βρεθούμε εκεί! 

Κι αυτός ο λόγος δεν είναι άλλος από την -όπως όλα δείχνουν- εντυπωσιακή νέα εικόνα που ετοιμάζει! 

Με άρωμα χειμώνα θα υποδεχθεί και τη φετινή σεζόν πλήρως ανακαινισμένο. Με πολύχρωμη διακόσμηση, ωραία μουσική και ζεστά ροφήματα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Με έναν πλήρη κατάλογο με Hamburger, ποτά και γλυκά , τις συνταγές των οποίων υπογράφουν οι Bartenders του, το Marush blanc θα αλλάξει και φέτος τα δεδομένα στη νυχτερινή και όχι μόνο ζωή της Μυτιλήνης.

Ακόμη πιο ζεστό. Ακόμη πιο ατμοσφαιρικό. Ακόμη πιο ονειρικό.


Το Marush blanc, το πιο φιλόξενο και ευρύχωρο 'cafe' στην Προκυμαία Μυτιλήνης, ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά και μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε.

Μετά μια απουσία 2,5 μηνών το Marush στη Προκυμαία Μυτιλήνης ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο άνοιγμά του και υπόσχεται να μας εκπλήξει και πάλι.

Άλλαξαν όλα! Στην αρχή όταν μπεις μέσα νομίζεις πως ήρθες σε άλλο χώρο. Σε έναν πολύ όμορφο άλλο χώρο.

Μεταξύ μας, όχι ότι το χρειαζόταν, αφού έτσι και αλλιώς είχε ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με το πρωτοποριακό του concept, αφού είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει όλες τις ανέσεις που πραγματικά θα επιθυμούσαμε για το σπίτι των ονείρων μας.

Ήδη μπαίναμε μέσα, είτε με τους φίλους μας, είτε με τα παιδιά μας, και δεν μας έκανε καρδιά να βγούμε.  Απλώς τώρα, στη νέα του εκδοχή, μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές. Ναι, το ξέρω. Ούτε εγώ μπορούσα να φανταστώ ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Αλλά τελικά είναι.

Το ανανεωμένο café-bar με μοντέρνα επίπλωση και διακοσμητικά στοιχεία που μοιάζουν με έργα τέχνης, θα προσφέρει πια ακόμα περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

Το Marush blanc επανέρχεται δυναμικά την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 από το πρωί…. ως τα ξημερώματα  








INFO MARUSH

Επικοινωνία: Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....

Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 57 προκυμαία Μυτιλήνης


Το LesvosPost.com θα είναι και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του Marush blanc