Μεγάλος διαγωνισμός Eat & Win από το Φαγί.gr στη Μυτιλήνη-Κέρδισε χρήματα και δώρα αξίας 450€!-Δείτε πως

Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα το αγαπημένο site Online Delivery της Μυτιλήνης και όχι μόνο!


Το Φαγί.gr μας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή μας στις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια και μας ανταμείβει με έναν ακόμα ΜΕΓΑΛΟ διαγωνισμό, καλωσορίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο και φέτος τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά!

Αυτή τη φορά προσφέρει σε πέντε (!) τυχερούς στη Μυτιλήνη χρήματα και δώρα συνολικής αξίας 450 ευρώ!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να λάβεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Φαγί.gr είναι να παραγγέλνεις online καθημερινά τον καφέ, το φαγητό ή το γλυκό σου, ΔΩΡΕΑΝ και ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, από το αγαπημένο σου site ή το application, το οποίο είναι διαθέσιμο για iOSAndroid και Windows Phone.

Γιατί; Επειδή -όπως ίσως γνωρίζεις και από παλαιότερους διαγωνισμούς του Φαγί- για κάθε ευρώ που διαθέτεις παραγγέλνοντας ONLINE από οποιοδήποτε κατάστημα μέσω του Φαγί.gr, παίρνεις 10 πόντους. Κατά τη λήξη, λοιπόν, του διαγωνισμού, οι 50 πρώτοι σε πόντους θα λάβουν μέρος σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 5 τυχεροί που θα κερδίσουν:

1ος: 200€ ΜΕΤΡΗΤΑ

2ος: 100€ ΜΕΤΡΗΤΑ

3ος, 4ος, 5ος: Φαγο…κουπόνια αξίας 50€ ο καθένας

Ο μεγάλος διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 - 00:00 και λήγει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 - 23:59 (λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα).

Γιατί... στο Φαγί.gr ακόμα και το 1 ευρώ που δίνεις, ΜΕΤΡΑΕΙ!