ΟΧΙ στην εγκατάσταση ανηλίκων μεταναστών στο Κέντρο Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου από την Δ.Κ Αγιάσου- «Γιατί δεν ενημέρωσαν κανέναν;»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της Δ.Κ Αγιάσου κος Μ. Ευαγγελινος για τις φημολογίες που υπάρχουν σχετικά με την εγκατάσταση ανηλίκων μεταναστών στο Κέντρο Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου.


Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Αγιασου, η τοπική κοινωνία της οποίας ποτέ δε δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσει τη γνώμη της είναι κάθετα αντίθετη στην μεταφορά μεταναστών στο γραφικό χωριό της Αγιασου.

-Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εδώ και καιρό υπάρχουν φημολογίες ότι πρόκειται να εγκατασταθούν ανήλικοι πρόσφυγες στο Ά κτίριο του Κέντρου Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου (πρώην Θεομήτωρ) που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Αγιάσου. Ήδη άρχισαν οι εργασίες επισκευής του κτιρίου. Υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, της οποίας ποτέ δε δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσει τη γνώμη της και η οποία είναι κάθετα αντίθετη, λόγω και των αρνητικών γεγονότων που είχαν προκληθεί από την προηγούμενη φιλοξενία στο Β΄ κτίριο του Κέντρου Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου (πρώην Θεομήτωρ) και την καταστροφή του κτιρίου από τους ανήλικες πρόσφυγες. Σας προειδοποιούμε ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στην εγκατάσταση ανήλικων ή ενήλικων προσφύγων οποιασδήποτε δομής στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αγιάσου και ότι θα προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια για να μην την επιτρέψουμε.

                                    Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου


                                                        ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ