Εκλογές τέλη Οκτωβρίου στον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου

Για εκλογές ετοιμάζεται για τις 22 Οκτωβρίου ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου


Για εκλογές ετοιμάζεται για τις 22 Οκτωβρίου ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλάξει, όπως αναμένεται στο μεταξύ διάστημα, η ιατρική νομοθεσία εντός της οποίας πρόκειται να συμπεριληφθεί και η μετατροπή της θητείας των Διοικητικών Συμβουλίων των Ιατρικών Συλλόγων σε 4ετή από 3ετή που είναι μέχρι τώρα. Αν προηγηθεί κάτι τέτοιο τότε οι εκλογές θα αναβληθούν, καθώς η θητεία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου υπό τον Παναγιώτη Προβέντζα θα παραταθεί κατά 1 ακόμα χρόνο!

Τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου καλούνται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου
στις 9 το πρωί, στα γραφεία του φορέα που τους εκπροσωπεί (στην οδό Καβέτσου 17 - 3ος όροφος) να εκλέξουν νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο, τέσσερις αντιπροσώπους για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, νέο Πειθαρχικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή.

Οι υποψηφιότητες των γιατρών θα γίνονται δεκτές μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
στη 1 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συλλόγου, οπότε και θα φανεί αν υπάρχει και σε ποια έκταση
ενδιαφέρον για την διεκδίκηση της πλειοψηφίας από διαφορετικές παρατάξεις.

Μιλώντας στα «Νέα της Λέσβου» ο απερχόμενος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Προβέντζας σημείωσε: «Σε μια από τις κρισιμότερες περιόδους για την πατρίδα μας, για τον ιατρικό κλάδο και τη δημόσια περίθαλψη, είχαμε μια γόνιμη θητεία στον Ιατρικό Σύλλογο σε μια περίοδο που ο κλάδος μας αντιμετώπισε προβλήματα και προκλήσεις και σταθήκαμε δίπλα στα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες για την περίθαλψή τους». Ο κ. Προβέντζας ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας ότι ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση ως προς το εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.


Πηγή Τα Νέα Της Λέσβου