Ενημερωτική εκδήλωση στο Σιγρι για τα ζώα και τα φυτά- Αφορά επαγγελματίες και αγρότες της περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΙΓΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


Ο Πολιτιστικός Όμιλος Σιγρίου «Θεοφάνης Σιγριανής», ξεκινάει τις χειμερινές εκδηλώσεις του 2017-18, με μια χρήσιμη επιστημονική ενημέρωση σε επαγγελματίες αγρότες αλλά και στους ερασιτεχνικά ασχολούμενους με τη γη και τα ζώα.

Σε συνεργασία με την Αγροτική Στέγη Καλλονής, τα έμπειρα στελέχη της Αθανάσιος Βαξεβάνης και Γεώργιος Χυδεριώτης θα παρουσιάσουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για τις χειμερινές φυτεύσεις και καλλιέργειες και την φροντίδα των ζώων παραγωγής, των οικόσιτων και των ζώων συντροφιάς κατά τους χειμερινούς μήνες, την προστασία των μελισσών, τα ζιζάνια, τις λιπάνσεις, τις ασθένειες, από το αγρόκτημα, τον βοσκότοπο και τον κήπο, έως τη γλάστρα και το μπαλκόνι.
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου (απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας), το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 20.00.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιγρίου «Θεοφάνης Σιγριανής» ιδρύθηκε το 1987. Προγραμματίζει για το προσεχές διάστημα εκδήλωση για τις Χαμένες Πατρίδες, ενημέρωση για την Αντιμετώπιση Έκτακτων Καταστάσεων – Καταστροφών, ενώ η Θεατρική του Ομάδα «Θάλασσα» θα συνεχίσει τις πρόβες της για την παράσταση «Τσαλαμαλατσίνγκο».