Σχολικά είδη και γάλα στον Σύλλογο Πολυτέκνων Λέσβου, από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Στον Σύλλογο Πολυτέκνων Λέσβου η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης


Και εφέτος όπως κάθε χρόνο με  το ξεκίνημα της νέας Σχολικής χρονιάς, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η αρμόδια Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου,  κα Αναστασία Αντωνέλλη, πραγματοποίησε επίσκεψη, στον Σύλλογο Πολυτέκνων Λέσβου και παρέδωσε σχολικά είδη (τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, στυλό, γόμες κ.λ.π) και 250 τεμάχια γάλα εβαπορέ, προκειμένου αυτά να μοιραστούν στα παιδιά των πολυτέκνων.

Την Αντιδήμαρχο και την Δημοτική αρχή, ευχαρίστησαν τα μέλη του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Μιχάλης Κουφέλος, η κ. Μαρία Κωνσταντίνου Γραμματέας και ο κ. Αθανασέλλος Βασίλης Ταμίας του Συλλόγου, για την έμπρακτη  βοήθεια που έχουν οι πολύτεκνοι από την Δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι δυστυχώς μόνον ο Δήμος, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, είναι  αρωγός των Πολυτέκνων, οι οποίοι βιώνουν την κρίση σε όλο της το μεγαλείο.
           
Η κα Αντωνέλλη, τόνισε ότι «ο Δήμος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων του, συνδράμει με μια σειρά από δράσεις του όπως η σημερινή και μια σειρά από πράξεις του όπως μειώσεις τελών, απαλλαγή εισόδου στην πλαζ κ.λ.π., χωρίς βεβαίως να μπορεί να λύσει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι.

Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που ο πληθυσμός μας γερνάει ταχύτατα και συρρικνώνεται. Τούτο όμως δεν φαίνεται να απασχολεί την ίδια την Πολιτεία και έτσι ενώ οι πολύτεκνοι θα έπρεπε να τυγχάνουν μεγαλύτερης στήριξης, ειδικά την σημερινή εποχή που η οικονομική κρίση χτυπάει αλύπητα τις πολύτεκνες οικογένειες, η επίσημη Πολιτεία κωφεύει στα δίκαια αιτήματα σας.


Εμείς, ως Δημοτική αρχή, θεωρούμε την ύπαρξη του Συλλόγου σας αναγκαία για τους πολύτεκνους του τόπου μας και γι αυτό θεωρούμε υποχρέωση μας να σας συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, ακόμα και συμβολικό. Το πράξαμε, το πράττουμε και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε. »