Ανατροπή στον όμιλο Αιολικού- Διαγόρα- Τι έγινε στην συνεδρίαση της επιτροπής

Οι αντιδράσεις άλλων Ενώσεων φέρνουν τον Πειραιά αντίπαλο των ομάδων μας.

Γράφει για το LesvosPost ο Στρατής Τσιντωτας 

Ούτε σήμερα μπόρεσε η επιτροπή της Γ Εθνικής να συγκροτήσει τους ομίλους της Γ Εθνικής, καθώς οι εκκρεμότητες με το μπαράζ Δόξας – Καραισκάκη και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ηρακλή που ακόμη δεν είναι σίγουρο που θα αγωνιστεί, δεν επιτρέπουν στα μέλη της επιτροπής να προχωρήσουν στην συγκρότηση των ομίλων.

Ωστόσο αυτό που βγαίνει ως είδηση σήμερα από την συνεδρίαση είναι πως αναμένεται να υπάρξει ανατροπή στο θέμα του ομίλου του Αιολικού και του Διαγόρα, με τον Πειραιά να παίρνει την θέση της Αργολίδας. Και αυτό γιατί υπήρξαν αντιδράσεις από άλλες Ενώσεις, οι οποίες θεώρησαν τον όμιλο μας με Αργολίδα, Εύβοια, Κορινθία, βατό και αντέδρασαν. Έτσι η επιτροπή και ο Πρόεδρος Σταύρος Ψαρρόπουλος αντιπρότειναν στον όμιλο να συμμετάσχουν τελικά αυτές του Πειραιά, αντί για την Αργολίδα, ενώ δεν ενδέχεται την θέση της Εύβοιας να πάρει η Βοιωτία.

Η ΕΠΣ  Πειραιά εκπροσωπείται από ομάδες ιστορικές που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα, όπως ο Εθνικός, ο Ιωνικός, η Προοδευτική και το Κερατσίνι, και σίγουρα ο όμιλος δυσκολεύει, ενώ αν τελικά αντί για Εύβοια, μπει η Βοιωτία, τότε Αιολικός και Διαγόρας θα αντιμετωπίσουν Θήβα και ΑΠΟ Αμβρυσσέας.

Η οριστική συγκρότηση των ομάδων θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, η κλήρωση του πρωταθλήματος την επόμενη Πέμπτη, ενώ η σέντρα οριστικοποιήθηκε για την 1η Οκτωβρίου.

Να σημειώσουμε πως στον 11αρη όμιλο που θα είναι αυτός των ομάδων μας, υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες.